Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 29
  • Ескіз
    Документ
    Концепція zero-waste в сфері готельного та ресторанного бізнесу
    (2023) Дочинець, Інга Вікторівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
    Обґрунтовано всі необхідні чинники, які б забезпечували високий рівень розвитку екологізації готельного та ресторанного бізнесу, наведено комплекс заходів, якими мають забезпечуватися екологічні норми
  • Ескіз
    Документ
    Innovative cleaninmg tehnologies in the hotel industre
    (2019) Rohovets, Polina; Sobin, Oleksii
    Innovations in the hotel business are economically feasible and effective if they bring the hotel additional revenues, provide competitive advantages on the market, increase market share, reduce costs, improve the service process, increase the efficiency of work of separate units and the hotel as a whole. Modern hotels - a complex of various rooms with different hygienic and regime requirements. In order to cope with the appropriate volume of work, several cleaning services of different specialization are required. Інновації в готельному бізнесі економічно доцільні та ефективні, якщо вони приносять готелі додаткові доходи, забезпечують конкурентні переваги на ринку, збільшують частку ринку, знижують витрати, покращують процес обслуговування, підвищують ефективність роботи окремих підрозділів, а готель - як в цілому. Сучасні готелі - це комплекс різних залів з різними гігієнічними і режимовими вимогами. Для того, щоб впоратися з відповідним обсягом робіт, потрібні кілька послуг з очищення різної спеціалізації.
  • Ескіз
    Документ
    Готельне господарство України: сучасні тенденції розвитку
    (2018) Штома, Євген Валерійович; Мельник, Людмила Вікторівна
    Проаналізовані сучасні тенденції розвитку готельного господарства. The modern tendencies of hotel industry development are analyzed.
  • Ескіз
    Документ
    Інформаційні системи в закладх готельного та ресторанного господарств
    (2018) Ковешніков, Володимир Сергійович; Koveshnikov, Vladimir
    Розкриті питання впровадження інформаційних систем в закладах готельного та ресторанного господарств. Раскрыты вопросы внедрения информационных систем в учреждениях гостиничного и ресторанного хазяйств. Issues of implementation of information systems in hotels and restaurants are disclosed.
  • Ескіз
    Документ
    Підприємства ресторанного господарства в індустрії туризму
    (2018) Башинська, І.; Мельник, Людмила Вікторівна
    Розкриті питання організації та функціонування ресторанного господарства в готельних комплексах. The questions of organization and functioning of restaurant economy in hotel complexes are revealed.
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми розвитку ділового туризму в Україні
    (2015) Кравчук, Надія Миколаївна; Чорна, Наталія Сергіївна
    Визначення ряду проблем розвитку ділового туризму в Україні,вирішення яких дозволить значно поліпшити стан розвитку ділового туризму. Determination of a number of problems of development of business tourism in Ukraine, the solution of which will significantly improve the development of business tourism.
  • Ескіз
    Документ
    Державне регулювання категоризації готелів та аналогічних закладів розміщення
    (2017) Кравцов, Сергій Станіславович
    Досліджено вплив зміни нормативно-правових документів щодо присвоєння категорії готелям та аналогічним засобам розміщення на забезпечення якісного обслуговування. The effect of changes in legal documents on assigning categories to hotels and similar accommodation to ensure quality service.
  • Ескіз
    Документ
    Використання різних видів меню в закладах ресторанного господарства при готелях
    (2013) Бровко, А. Г.; Павлюченко, Олена Станіславівна
    Однією зі складових будь-якого готелю є заклад ресторанного господарства. Основними з них є бари, ресторани та кафе. Найважливішим елементом управління процесами обслуговування гостей в закладах ресторанного господарства є меню. One of the components of any hotel establishment restaurants. The main ones are bars, restaurants and cafes. The most important element of the process control Desk in institutions restaurant industry is the menu.
  • Ескіз
    Документ
    Екологізація готелів України
    (2016) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Наводиться аналіз діяльності екологічних готелів України. Розкривається сутність проходження сертифікації готелів по екологізації.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи впровадження універсального дизайну в готелях
    (2015) Хронюк, Тетяна; Влодарчик, Тетяна Вікторівна
    Сучасні тенденції світової соціалізації висувають нові вимоги до сервісного обслуговування людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, як неохопленого повним спектром послуг сегмента споживачів. Насамперед, стає актуальним питання поглиблення і зміни процесу переходу від «гостинних послуг» до «гостинності для всіх» у готельному господарстві.