Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Доцільність використання сушених ягід журавлини у технології виробів з пісочного тіста
    (2020) Дейниченко, Людмила Григорівна; Зорін, Микита Ігорович
    У статті доведено доцільність використання сушених ягід журавлини у технології виробів з пісочного тіста.
  • Ескіз
    Документ
    Йогурт оздоровчого призначення
    (2019) Гойко, Ірина Юріївна; Чемер, Юлія Павлівна
    Показано доцільність використання ягід журавлини та насіння чіа у виробництві йогурту оздоровчого призначення
  • Ескіз
    Документ
    Analysis of the biochemical composition of cranberry natural enrichments intended for use in health food technologies
    (2019) Stetsenko, Natalia; Goyko, Iryna
    In the work the prospects of using cranberry products in technologies of wellnessproducts are substantiated. The content of biologically active compounds in fresh berries and their effect on the human body are considered on the basis of the analysis of literature sources. Methods of obtaining puree and powder of cranberry berries are proposed, their physical-chemicalproperties and biochemical composition are investigated. The content of functional ingredients infresh berries and obtained natural enrichments is compared. A method of using cranberry powder for the production of health yogurt is suggested.
  • Документ
    Шляхи підвищення харчової цінності халви
    (2016) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
    В даній роботі досліджено спосіб отримання халви оздоровчої дії з використанням насіння льону, шроту з гарбузового насіння та ягідних порошків.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження способів перероблення ягід журавлини для виробництва натуральних збагачувачів кисломолочних напоїв
    (2016) Кожухівська, Ірина Миколаївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Харчування є основною біологічною потребою людини. Харчування суттєво впливає на стан здоров'я, працездатність та тривалість життя людини. До функціональних продуктів відносяться продукти, які виявляють позитивну дію на здоров'я людини при їх регулярному вживанні в ефективних дозах. Food is a basic biological needs. Eating a significant impact on the health, performance and life expectancy. Functional foods are products that exhibit a positive effect on human health during their regular use in effective doses.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження біохімічного складу натуральних збагачувачів на основі ягід журавлини
    (2016) Стеценко, Наталія Олександрівна; Кожухівська, Ірина Миколаївна
    Збалансоване і оздоровче харчування передбачає збільшення в раціоні людини частки продуктів, що містять функціональні інгредієнти: незамінні амінокислоти, вітаміни, мінеральні речовини, харчові волокна тощо. A balanced fitness and nutrition would increase the share in the human diet products containing functional ingredients: essential amino acids, vitamins, minerals, dietary fiber and more.