Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    НАССР в закладах ресторанного господарства
    (2020) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Ефективним методом гарантування безпеки харчових продуктів є використання науково-обґрунтованої системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок HACCP. Впровадження такої системи передбачається за допомоги оцінки і контролю потенційно небезпечних факторів, які впливають на виготовлення безпечної продукції. Тому в закладах ресторанного господарства відповідно до вимог законодавства України розробляється та впроваджується система HACCP, як система контролю якості та управління безпечністю харчової (ресторанної) продукції.
  • Ескіз
    Документ
    Показники якості та безпечності сиру кисломолочного, збагаченого плодово-ягідною сировиною
    (2021) Гойко, Ірина Юріївна; Охріменко, Віталій Вікторович
    Показано перспективність використання плодово-ягідної сировини у якості збагачувачів кисломолочного сиру та проведена оцінка якості та безпечності кисломолочних продуктів. The prospects of using fruit and berry raw materials as enrichments of sour milk cheese are shown and the quality and safety of sour milk products are assessed.
  • Ескіз
    Документ
    Переваги харчового законодавства України для підприємств харчової промисловості та споживачів
    (2021) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Антоненко, Артем Васильович
    Сьогодні система НАССР покладена в основу управління безпечністю харчових продуктів найкращими світовими виробниками. Належна реалізація НАССР дозволяє не тільки знизити ризики, пов’язані із харчовими отруєннями споживачів, а й удосконалити продукти та процеси компанії. В роботі розглянуто переваги впровадження системи НАССР для закладів ресторанного господарства та для споживачів.
  • Ескіз
    Документ
    Використання принципів НАССР у виробництві йогурту, збагаченого екстрактом шипшини
    (2021) Гойко, Ірина Юріївна
    Розроблено новий вид йогурту, збагаченого екстрактом шипшини та запропоновано заходи щодо впровадження системи НАССР в його технології для забезпечення його якості і безпечності. Developed a new type of yogurt enriched with rose hip extract and proposed measures to implement the HACCP system in its technology to ensure its quality and safety.
  • Ескіз
    Документ
    Improvement of food safety control system in Ukraine
    (2016) Ohlashennyy, Yuriy; Sliva, Yulia; Popova, Inna
    In Ukraine, September 20, 2015 came into force Law of Ukraine of 07.22.2014 p. Number 1602-VII «On basic principles and requirements for safety and quality of food». The aim of developing the bill and the adoption of the Law № 1602 Ukraine was the harmonization of legislation with EU legislation in the field of food safety, ensure a high level of protection of human health and consumer interests and create transparent conditions for economic activities.