Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Features of providing information for consumers regarding food products in the conditions of the HACCP(2022) Stukalska (Ivanova), Nataliia; Kuzmin, Oleg; Karpachov, OleksandrStarting from 2016, Ukraine gradually began to apply and implement the HACCP system. According to this system, all operators of the food market must implement hygienic requirements in production, the so-called prerequisite programs, and implement procedures based on the principles of HACCP.Документ Актуальність впровадження системи НАССР для виробництва хлібних виробів(2022) Різник, Анастасія Олександрівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта ВалентинівнаДокумент Оцінка безпеки швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів на основі принципів системи НАССР(2019) Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Роман Юрійович; Камінська (Халапсіна), Світлана ВладиславівнаНагальною проблемою, особливо актуальною останнім часом, є цілорічне забезпечення населення України високовітамінною продукцією. Цього можна досягти переробленням сезонної сировини, в тому числі, плодово-ягідної (культивованої і дикорослої), на заморожені напівфабрикати. Розширення споживчого ринку цієї продукції із врахуванням того, що вона призначена для усіх верств населення, вимагає дотримання відповідних засад управління її безпекою та якістю на всіх етапах виробництва. Оперативні знання з передбачення можливості виникнення небезпечних чинників на етапах виробництва заморожених напівфабрикатів дозволили розробити корегувальні дії для створення належних умов отримання безпечної продукції відповідно до принципів НАССР. The revevant problem of today's science is the provision of Ukrainian population with high-vitamin foodstuffs. This can be achieved by procession of seasonal raw materials, including fruit and berry (either cultivated or wild), into frozen half products. The market of this production can be widened regarding its destination for all of the population strata; therefore, it requires keeping the proper rules of maganemegt of its safety and quality throughout all the technological process. The operational theory of avoiding the possibilities of apparition of the dangerous effects in half products allowed us to elaborate the correctional affairs to create the proper conditions for obtaining the safe foodstuffs by the principles of НАССР.Документ Визначення ризиків при виробництві молочних консервів(2017) Слободян, Ольга Петрівна; Безушко, Олеся ВасилівнаНа підприємствах молочної галузі при виробництві молочних консервів, аналізуючи небезпечні чинники, встановлюють їх перелік і можливу шкоду для споживача. At the enterprises of the dairy industry in the production of canned milk, analyzing the dangerous factors, establish their list and possible damage to the consumer.Документ Розроблення елементів системи НАССР при виробництві яблучних соків(2014) Музичук, О.; Боярська, Ольга Вікторівна; Сидор, Василь Михайлович; Карповець, Петро Макарович; Григор'єва, Любов ІванівнаСистема НАССР забезпечує системний підхід для аналізу процесів виробництва продуктів, виявлення можливих небезпечних факторів, критичних контрольних точок, необхідних для запобігання потрапляння до споживача небезпечних продуктів харчування. HACCP provides a systematic approach for the analysis of processes of production of products, identifying potential hazards, critical control points necessary to prevent consumers from falling into the dangerous foods.Документ Якість продукції як стратегія зростання(2013) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаВисвітлені проблеми підвищення якості продукції в умовах глобалізації. The problems of improving product quality in the context of globalization.