Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
23 результатів
Результати пошуку
Документ Analysis of the structural and mechanical parameters of the ceramic membranes in the technological process of manufacturing(2016) Pashchenko, Bohdan; Shtern, Michael; Shtefan, Yevgenii; Mikhailov, OlehThe results of complex numerical experiments of this work showed: the distributions of internal porosity of the particles and the amount of accumulated plastic deformation of the base particles on the product volume of the material aren’t uniform; the greatest deformation of the material occurs in the products is in obtuse angles, the lowest — in sharp corners. The patterns of influence of the external forces are similar to known results concerning seals mono dispersed environments.Документ Удосконалення дієтичних ягідних соусів(2023) Голобородько, Ірина Юріївна; Корецька, Ірина Львівна; Польовик, Володимир Вікторович; Масліков, Максим МихайловичРозглянуто питання спільного використання рослинної сировини у технології напівфабрикатів для подальшого використання в кулінарії та у технологіях соусів. Шляхом проведених експериментальних досліджень визначено технологічні режими приготування та зберігання купажних напівфабрикатів та солодких соусівДокумент Особливості створення дієтичних продуктів(2023) Саміленко, Марія Миколаївна; Корецька, Ірина ЛьвівнаПри створенні дієтичних продуктів харчування необхідно мати на увазі, що доданий цукор може відрізнятися залежно від інгредієнтів, з яких він виготовлений: фруктоза, лактоза або глюкоза. Проведено аналіз загального вмісту моно- та ди цукрів в популярній рослинній сировиніДокумент Modern innovative solutions in restaurant establishments(2023) Niemirich, Oleksandra; Koretska, Iryna; Stukalska (Ivanova), Nataliia; Vlasyuk, RomanThe restaurant industry is one of the most dynamic industries, where innovation plays an important role in ensuring competitiveness and meeting the needs of the modern consumer. Modern innovative solutions in this area are proposed, which include various aspects, from technological to conceptual changes in the restaurant businessДокумент Розширення асортименту страв оздоровчого призначення в закладах ресторанного господарства(2019) Гейнак, Олена Ігорівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Дочинець, Інга ВікторівнаПроведено аналіз використання олії конопляної і авокадо, що дозволяє значно збагатити продукт поліненасиченими жирними кислотами та наблизити його жирнокислотний склад до рекомендованих норм. An analysis of the use of hemp oil and avocado has been carried out, which allows enriching the product with polyunsaturated fatty acids and bring its fatty acid composition to its recommended standards.Документ Створення інформаційної системи підтримки роботи начальника ковбасного цеху заводу «Перша столиця»(2018) Постолатій, Розалія Сергіївна; Грибков, Сергій ВіталійовичОдним із важливих питань при розробленні інформаційної системи є виявлення проблемних зон у діяльності підприємства. Для підвищення рівня працездатності цеху було прийнято рішення про необхідність розроблення інформаційної системи (ІС) підтримки роботи начальника ковбасного цеху. One of the important issues in developing an information system is the identification of problem areas in the enterprise. To improve the efficiency of the shop, it was decided to develop an information system (IS) supporting the work of the head of the sausage shop.Документ Development of the method of non-destructive analysis of heavy metals in the raw material that contains carbohydrates(2016) Mayboroda, Elena; Mazur, LarisaThe effect of specific carbohydrates (matrices) on the results of analysis of microelement in the feedstock has been investigated. Some samples of carbohydrates (mono-, di- and polysaccharides), containing various amounts of salts Cd, Zn, Pb and Hg, have been studied.Документ Improvement of the research method of causual effect of industrial traumatism occurrence at food enterprises(2016) Evtushenko, Olga; Siryk, Alina; Porodko, PetroThe specificity of occupational safety is the fact that its state depends on many factors that are difficult to estimate using quantitative indicators at current level of science of occupational safety.Документ Порівняльний аналіз жовтих і червоних сортів малини(2016) Коваль, Марина Олександрівна; Мурашко, Катерина Сергіївна; Шутюк, Віталій ВолодимировичВ роботі наведено порівняльний аналіз сушіння жовтих і червоних сортів малини. In this paper the comparative analysis of dry yellow and red raspberry varieties.Документ Порівняльний аналіз різних сортів малини, як сировини для процесу сушіння(2016) Коваль, Марина Олександрівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир ПавловичВ роботі наведено порівняльний аналіз сушіння жовтих і червоних сортів малини. In this paper the comparative analysis of dry yellow and red raspberry varieties.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »