Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Тенденції розвитку підприємств пивоварної галузі(2022) Дунда, Світлана Петрівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Болотіна, Ірина МиколаївнаРозглянуто основні ринкові тренди розвитку підприємств пивоварної галузі: зростання споживання та випуску безалкогольного пива, збільшення частки пива у кегах та банках. Основою успішної реалізації продукту є актуальний асортимент, фінансова стійкість підприємств і системний бренд-маркетинг. The main market trends of the development of enterprises in the brewing industry were considered: growth in consumption and production of non-alcoholic beer, increase in the share of beer in kegs and cans. The basis of successful product implementation is an up-to-date assortment, financial stability of enterprises and systematic brand marketing.Документ Нейронечіткі алгоритми для управління бродильним процесом в пивоварному виробництві(2019) Місюра, Максим ДмитровичЗапропонована комп’ютерно-інтегрована система управління виробництвом, де у вузлах верхніх рівнів буде відбуватися обробка ситуацій та вибір рішення на основі нейронечітких алгоритмів та сценарію з використанням різних обчислювальних ресурсів, в тому числі тих, що виконані в середовищі Matlab з Fuzzy logic Toolbox, ANFIS. A computer-integrated production management system is proposed where the top-level nodes will process situations and select solutions based on neural algorithms and scripts using various computational resources, including those executed in the Matlab environment with Fuzzy logic Toolbox, ANFIS.Документ Удосконалення підготовки води для виготовлення пари у пивоварній промисловості(2015) Кошова, Валентина Миколаївна; Куц, Анатолій МихайловичУдосконалена технологія водопідготовки для виробництва пари з використанням Н-катіонування, дегазації з видаленням утвореної вільної вуглекислоти та Na-катіонування дозволяє отримати більш якісні воду, пару і конденсат пари, зменшити витрати енергоресурсів та гарантувати стабільну роботу парових котлів. Advanced water treatment technology for steam production using N-cationization, decontamination removing free carbon dioxide formed and Na-cationization can get better quality water, steam and condensate vapor, reduce energy costs and ensure the stable operation of steam boilers.Документ Main directions of investment activity of brewing industry(2014) Gmyrya, SergiyThe activation of investment activity of industrial enterprises, which are aimed to provide innovative and ecological security, and to provide the simple reproduction of fixed assets of the enterprise, are the main factors to make breweries in Ukraine more competitive.Документ Дослідження процесу мікрофільтрації при освітленні пива(2014) Житнецький, Ігор Володимирович; Удодов, Сергій Олександрович; Шпак, Максим Сергійович; Марцинкевич, Леся ВалентинівнаУ пивоварному виробництві доводиться вирішувати безліч інженерних задач пов'язаних з поділом рідких сумішей - при водопідготовці, освітленні проміжних і кінцевих продуктів, при утилізації рідких відходів виробництва, а також одним із найважливіших технологічних завдань є підвищення стійкості пива. In the brewing industry has to solve many engineering problems associated with the separation of liquid mixtures - in water treatment, light intermediate and end products in the disposal of liquid wastes, as well as one of the most important technological problems is to increase the stability of the beer.Документ Дослідження системи управління пивоварним виробництвом методами когнітивного аналізу(2014) Кльоц, ВіталійДослідження об'єктів управління пивоварного виробництва з позиції когнітивного аналізу дозволить встановити особливості проявів поведінки технологічних процесів виробництва пива, що забезпечує розробку ефективних алгоритмів управління. Research facilities management brewing industry from the standpoint of cognitive analysis will determine features of the behavior of processes Brewing, ensuring development of effective control algorithms.Документ Мережноцентричне управління пивоварним виробництвом(2014) Якименко, ВалентинРеалізація мережноцентричного управління технологічними процесами пивоварного виробництва дозволить відтворювати: 1. Аналіз сумарних взаємних впливів факторів, як безпосередніх, так опосередкованих через проміжні фактори (статичний аналіз); 2. Аналіз можливих змін стратегічних факторів системи на часовому інтервалі керування. The implementation of network centric process control brewing industry will play: 1 Analysis of total mutual impact, both direct indirect through intermediate factors (static analysis); 2 Analysis of possible changes in the strategic factor system in the time interval control.Документ Дослідження особливостей часових рядів варочного відділення пивзаводу методами вейвлет-перетворення(2014) Чернецький, Микола Володимирович; Кишенько, Василь ДмитровичПроведені дослідження і порівняння методів перетворення Фур’є і вейвлет-перетворення для аналізу часових рядів технологічного процесу. Встановлені особливості поведінки технологічних процесів приготування пивного сусла дозволили синтезувати системи управління варочним відділенням пивзаводу. Conducted research and comparison methods Fourier transform and wavelet transform for time series analysis process. The peculiarities of the behavior of processes allowed the preparation of beer wort boiling synthesize management department brewery.