Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
37 результатів
Результати пошуку
Документ Конкурентне середовище підприємств індустрії гостинності(2024) Нікітіна, Тетяна АндріївнаІндустрія гостинності займає важливе місце в економіці країни. Актуальною проблемою є підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств готельного бізнесуДокумент Чи можлива діяльність закладів ресторанного господарства без маркетингу?(2023) Вархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаДокумент Конкурентоспроможність підприємства(2023) Соломко, Юлія Андріївна; Лелека, Ольга ОлександрівнаНа сьогодні конкуренція є важливим компонентом в ринковій економіці. Конкуренція виникає тоді, коли учасники ринку є абсолютно незалежними економічними елементами, які визначаються лише наявними ринковими умовами та бажанням перевершити своїх конкурентів.Документ Особливості формування потенціалу конкурентоспроможності туристичних підприємств в сучасних умовах господарювання(2018) Сербенівська, Аліна Юріївна; Романова, Катерина МарківнаРозкрито питання формування потенціалу конкурентоспроможності туристичних підприємств в сучасних умовах.The question of forming the potential of competitiveness travel company in modern conditions is revealed.Документ Корпоративна соціальна відповідальність туристичного підприємства як фактор зростання його конкурентоспроможності в умовах євроінтеграції(2018) Морозова, Ната Бадріївна; Розметова, Олена ГригорівнаРозкриті питання корпоративної соціальної відповідальності підприємств туристичної сфери. Issues of corporate social responsibility of Tourist Industry are disclosed.Документ Дослідження конкурентоспроможності молочної продукції(2017) Кулініч, Іванна Михайлівна; Бєлова, Тетяна ГеннадіївнаРозглядається роль конкуренції та конкурентоспроможності у розвитку підприємства. Досліджується конкурентоспроможність молочної продукції. Оцінюється конкурентоспроможність молочних продуктів підприємства за інтегральним показником. The role of competition and competitiveness of the enterprise. We study the competitiveness of dairy products. Evaluated competitive dairy enterprise integrated indicator.Документ Система організації та управління студентським футболом в місті Києві (на матеріалі футбольної асоціації студентів м. Києва)(2016) Розпутній, Олександр Петрович; Павлюк, Ірина СергіївнаСтудентський спорт - важлива проміжна ланка між масовим спортом і спортом вищих досягнень, що допомагає вчорашнім новачкам підніматися до вершин спортивної майстерності. В більшості провідних зарубіжних країнах студентський спорт є основою національної спортивної політики, а більшу частину членів збірних команд з багатьох видів спорту складають спортсмени-студенти. Таким чином, розвиток студентського спорту має пріоритетне значення, а напрямок формує резерв для спорту вищих досягнень, а також популяризує цінності спортивної культури та здорового способу життя в молодіжному середовищі. Student sports - important intermediate link between mass sports and sports higher achievements, helping newcomers yesterday's climb to the tops of sportsmanship. In most countries leading foreign student sports is the basis of the national sports policy, and most of the members of the teams for many sports athletes up students. Thus, the development of student sport has priority, and the direction creates a reserve for top sports achievements and promotes cultural values of sport and healthy lifestyles among youth.Документ Харчова промисловість: особливості та роль в сучасних економічних умовах(2014) Омельчук, Юлія ІванівнаПідвищення ефективності діяльності підприємств харчової промисловості виступає однією з передумов подолання кризових явищ у вітчизняній економіці і досягнення стійкого економічного зростання. Improving the efficiency of the food industry serves as a prerequisite to overcome the crisis in the domestic economy and achieve sustainable economic growth.Документ Аналіз діяльності головних гравців на ринку кондитерських виробів(2014) Савчук, Ірина ВасилівнаКондитерські вироби є групою харчових продуктів широкого асортименту, які споживаються майже усім населенням. Confectionery is a group of food a wide range consumed almost all the population.Документ Вільний від конкуренції вид бізнесу: дитячі кафе(2015) Любачевська, Надія Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаСтворення дитячих кафе, а також закладів з послугами для дітей, є досить актуальними. Вони допомагають дітям розвиватися фізично й розумово, підвищують їх творчий потенціал, направляють невгамовну енергію в мирне русло під керівництвом досвідчених аніматорів (педагогів). Creating a children's cafe and institutions with services for children, is quite relevant. They help children develop physically and mentally, enhance their creativity, directing indefatigable energy in peaceful course under the guidance of experienced animators (teachers).