Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення кисломолочного напою, збагаченого композицією із рослинної сировини та оцінка його якості та безпечності(2021) Гойко, Ірина Юріївна; Дмитренко, Тетяна ОлегівнаРозроблено кисломолочний напій, збагачений композицією із кропиви та меліси та проведена оцінка його якості та безпечності. A sour milk drink enriched with nettle and lemon balm composition has been developed and its quality and safety have been evaluated.Документ Показники якості та безпечності сиру кисломолочного, збагаченого плодово-ягідною сировиною(2021) Гойко, Ірина Юріївна; Охріменко, Віталій ВікторовичПоказано перспективність використання плодово-ягідної сировини у якості збагачувачів кисломолочного сиру та проведена оцінка якості та безпечності кисломолочних продуктів. The prospects of using fruit and berry raw materials as enrichments of sour milk cheese are shown and the quality and safety of sour milk products are assessed.Документ Оцінка якості та безпеки булочки оздоровчого призначення у ресторанних закладах(2021) Гойко, Ірина ЮріївнаРозрахована комплексна оцінка якості булочки, збагаченої порошками кореневища ревеню та ягодами чорної смородини. A comprehensive assessment of the quality of a bun enriched with rhubarb rhizome powders and black currant berries is calculated