Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 23
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні тренди використання емульгаторів в технології коктелів
    (2023) Пушка, Ольга Сергіївна; Повар, Артур Русланович; Сильчук, Роман Павлович
    У статті проаналізовано різновиди емульгаторів, що використовуються для приготування змішаних напоїв у барній культурі
  • Ескіз
    Документ
    Енергія сонця: сучасний досвід і найкращі практики застосування сонячної енергії у хлібопекарському виробництві в контексті загальної енергоефективності хлібопекарської галузі
    (2024) Грін, Сергій Вікторович; Махинько, Валерій Миколайович
    Хлібопекарська галузь споживає багато енергетичних ресурсів, що позначається на вартості кінцевої продукції. Сонячна енергія є перспективним напрямом зниження собівартості продукції і підвищення стабільності функціонування хлібопекарського бізнесу. Розглянуто особливості використання сонячної генерації для підприємств різної продуктивності
  • Ескіз
    Документ
    Modern innovative solutions in restaurant establishments
    (2023) Niemirich, Oleksandra; Koretska, Iryna; Stukalska (Ivanova), Nataliia; Vlasyuk, Roman
    The restaurant industry is one of the most dynamic industries, where innovation plays an important role in ensuring competitiveness and meeting the needs of the modern consumer. Modern innovative solutions in this area are proposed, which include various aspects, from technological to conceptual changes in the restaurant business
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи розвитку виробництва хлібобулочних борошняних виробів
    (2021) Вархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Хлібобулочні вироби посідають важливе місце в раціоні, тому що вони насичують організм вуглеводами, вітамінами групи В. Сьогодні спостерігається досить висока конкуренція на ринку хлібобулочних виробів. Останнім часом все більше про себе заявляють приватні пекарні, які швидше великих державних хлібозаводів реагують на нові запити і адаптуються до смаків споживачів, можуть запропонувати більш широкий асортимент виробів і демонструють високу рентабельність. Однак при аналізі діяльності даних виробництв було визначено, що основними напрямами перспективного розвитку повинні стати автоматизація устаткування; випуск нових продуктів з метою підвищення прибутковості галузі; досягнення максимально ефективного виробництва за рахунок зниження матеріаломісткості та енергоємності продукції; формування та використання новітніх технологій, що відповідають економічним, соціальним та екологічним вимогам
  • Ескіз
    Документ
    Особливості технічних рішень при встановленні нестандартного технологічного обладнання у приміщеннях консервних виробництв
    (2020) Лукіянік, Олександра Валентинівна; Сірик, Аліна Олегівна
    Проведено узагальнення вимог до встановлення та подальшого обслуговування нестандартного обладнання на підприємствах плодоовочевої консервної промисловості за умови необхідності оновлення, вдосконалення або реконструкції діючих технологічних процесів. The generalization of requirements to the installation and further maintenance of non-standard equipment at the enterprises of the fruit and vegetable canning industry is provided, provided that it is necessary to update, improve or reconstruct the existing technological processes.
  • Ескіз
    Документ
    Використання безпілотних літальних апаратів для надання першої медичної допомоги
    (2017) Синкевич, Роман Олександрович; Грибков, Сергій Віталійович
    При виникненні нештатних ситуацій таких як аварій, нещасних випадків виникають обставини, коли необхідно здійснити попереднє візуальне обстеження самої місцевості, стану людей що потрапили в дану ситуацію, і провести попередній аналіз. Зробити це можна тільки прибувши раніше на місце виклику будь-якими доступними методами. Для вирішення цієї проблеми можна скористатись останніми досягненнями науки і техніки що зараз частіше використовують для розваг, а саме безпілотні літальні апарати (БПЛА). When there are abnormal situations such as accidents, accidents, circumstances arise when it is necessary to carry out a preliminary visual inspection of the locality, to become people who have fallen into this situation, and to conduct a preliminary analysis. You can do this only if you arrive earlier at the call location using any available methods. To solve this problem, you can take advantage of the latest advances in science and technology that are now more often used for entertainment, namely unmanned aerial vehicles (UAVs).
  • Ескіз
    Документ
    Процес вилучення цільових компонентів з виноградних вичавок
    (2017) Ярошенко, І.; Бабич, Ірина Михайлівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир Павлович
    З метою розробки ідеальної методики та апаратурного оснащення для процесу екстрагування виноградних вичавок було досліджено влив різноманітних фізичних факторів на внутрішній та зовнішній масообмін та механізм вилучення водорозчинних сухих речовин. In order to develop an ideal technique and equipment for the extraction of grape excrements, an influx of various physical factors on the internal and external mass transfer and the mechanism of extracting water-soluble dry substances was investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Технічне оснащення сучасних конференц-залів
    (2014) Савченко, Вікторія Володимирівна
    Проведені дослідження технічного оснащення сучасних конференц-залів, які надають конференц-послуги. Conducted studies of technical equipment of modern conference rooms, which provide conference services.
  • Ескіз
    Документ
    Пристрій для термічного оброблення ковбасних виробів
    (2016) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена Ігорівна
    Модернізація пристрою для термічного оброблення ковбасних виробів дозволяє запобігти втрат продукту, не допустити зморщення ковбасної оболонки, покращити якісні показники ковбасних виробів. Modernization device for thermal treatment of sausage products to prevent product loss and prevent shrinkage sausage casing, improve quality indicators of sausages.
  • Ескіз
    Документ
    Пристрій для термічної обробки ковбасних виробів
    (2015) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена Ігорівна
    З метою технічного і технологічного переоснащення обладнання м’ясопереробної промисловості необхідно передбачити створення нових технічних засобів, які дозволять комплексно механізувати та автоматизувати технологічні процеси. Широке застосування повинні знайти автоматизовані комплекси і лінії, нові види обладнання, гнучкі виробничі системи з мікропроцесорним керуванням, робототехника. For the purpose of technical and technological re-equipment equipment meat industry should provide creation of new technologies that will mechanize and automate complex processes. Widespread use must find automated systems and lines, new types of equipment, flexible production system with microprocessor controlled robotics.