Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Впровадження автоматичних систем керування при роботі автоклавів, запорука безпечної експлуатації обладнання(2020) Лукіянік, Олександра Валентинівна; Сірик, Аліна ОлегівнаВ роботі проведено теоретичну оцінку ризику травмування працівників при обслуговуванні автоклавів з урахуванням виконання термічних операцій над твердими і рідкими суспензіями при робочому тиску вище атмосферного. The paper carries out a theoretical assessment of the risk of injury to workers when servicing autoclaves, taking into account the performance of thermal operations on solid and liquid suspensions at operating pressures above atmospheric.Документ Business Intelligence в системах підтримки прийняття рішень для харчових підприємств(2015) Харкянен, Олена ВалеріївнаЕфективне управління харчовим підприємством в умовах конкуренції та нестабільної економічної ситуації вимагає від керівників прийняття оперативних, обґрунтованих рішень. Як правило, українські харчові підприємства мають високий рівень розвитку ERP-систем в яких накопичується цінна бізнес-інформація обсяги якої з часом неухильно зростають.Документ Оцінка ефективності впровадження сховища даних для задач планування харчового підприємства(2014) М'якшило, Олена Михайлівна; Харкянен, Олена ВалеріївнаЕфективність впровадження Системи підтримки прийняття рішень на основі технологій Data Warehouse, OLAP та Data Mining для задач планування харчового підприємства, пропонується оцінювати на основі визначення окупності і прибутку від інвестицій в розроблюваний проект. The effectiveness of the implementation of decision support systems based on technologies Data Warehouse, OLAP and Data Mining tasks for planning food business proposed to be evaluated on the basis of the definition of payback and return on investment in development projects.Документ Інтелектуальні засоби інформаційної підтримки роботи технолога харчового підприємства(2014) М'якшило, Олена Михайлівна; Маковецька, Світлана ВасилівнаЗадача візуалізації ходу технологічного процесу залишається актуальною і складає суттєву частину інформаційної підтримки діяльності технолога. The task of visualizing the technological process remains relevant and is an essential part of information support of technologist.Документ Оптимізація структури рухомого складу автотранспортного відділу харчового підприємства(2014) Горлова, Тетяна МихайлівнаВ умовах мінливого попиту на виконання того чи іншого виду перевезень виникає проблема адаптації структури рухомого складу автотранспортного відділу до зовнішніх динамічних умов. In a changing demand for any given type of traffic is a problem of adaptation of the structure of the rolling stock motor department to external dynamic conditions.Документ Система підтримки прийняття управлінських рішень харчового підприємства з використанням методів інтелектуального аналізу даних(2014) М'якшило, Олена Михайлівна; Харкянен, Олена ВалеріївнаПланування виробництва українського харчового підприємства неможливе без застосування систем підтримки прийняття управлінських рішень (Сі И IP). В сучасному інформаційному просторі такі системи зазнають швидкого розвитку: вони виконують не тільки облікову і традиційну функцію роботи зі звітною документацією, але й інтегрують у свій склад засоби підтримки прийняття управлінських рішень на основі багатовимірного та інтелектуального аналізу даних. Production Planning Ukrainian food business is impossible without the use of decision making support (C s IP). In today's information space such systems undergo rapid development: they do not just traditional accounting function and work with records, but also integrates in its membership a means to support management decisions based on multidimensional and data mining.Документ Фактори, що впливають на розвиток виробничого потенціалу підприємства(2014) Високос, Олексій; Турчина (Побережна), Марія ПетрівнаФормування ефективних, адаптованих до сучасних умов розвитку виробничих відносин механізмів управління виробничим потенціалом харчового підприємства неможливе без комплексного і системного дослідження факторів, що впливають на формування і розвиток виробничого потенціалу підприємства. Мова йде про дослідження виробничого потенціалу під впливом факторів не як окремих складових його розвитку, а як комплексного визначення меж виробничо-відтворювальних процесів на підприємстві, в галузі або регіоні, про умови реалізації деяких граничних стратегічних установок, у межах яких виробничі системи будь-якого рівня не втрачають своєї цілісності. Forming effective, adapted to modern conditions of production relations management mechanisms of the food production capacity enterprises is impossible without a comprehensive and systematic study of factors influencing the formation and development of the productive capacity of the enterprise. This is a study of the production potential under the influence of factors not as separate components of its development, as well as a comprehensive definition of the boundaries of production and reproduction processes in the enterprise, industry or region, the boundary conditions for the implementation of some policy settings within which production systems at any level do not lose their integrity.