Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
19 результатів
Результати пошуку
Документ Контроль якості послуг закладів гостинності(2024) Різник, Анастасія Олександрівна; Цирульнікова, Віта ВалентинівнаЗавданням українських закладів гостинності є створення системи якісного обслуговування, що дозволить забезпечити надання конкурентоздатних послуг. Вирішення можливо досягнути кількома способами: – застосування американської моделі інтер-націоналізації,за якої споживач має можливість отримання гарантованого рівня сервісу; – створення якісних послуг із чітким дотриманням параметрів комфортностіДокумент Роль маркетингових стратегій у прибутковості підприємств готельно-ресторанного бізнесу(2024) Винник, Ірина Олександрівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаГотельно-ресторанний бізнес є однією з найважливіших галузей економіки України. Він забезпечує робочими місцями тисячі людей і приносить значні надходження до бюджету країни. Однак, у сучасних умовах конкуренції, готельно-ресторанним підприємствам необхідно постійно розробляти та впроваджувати ефективні маркетингові стратегії, щоб залишатися конкурентоспроможними та отримувати прибутокДокумент Інновації з удосконалення асортименту дієтичних страв в ресторані готелю як інструмент підвищення конкурентоспроможності(2024) Ковальов, Данило Ярославович; Нікітіна, Тетяна АндріївнаВпровадження в ресторані при готелі дієтичних страв забезпечує задоволення попиту гостей, що прагнуть до здорового способу життя, і тим самим створює конкурентні переваги для підприємства на ринку готельних послуг. Актуальності набуває удосконалення асортименту дієтичних страв у ресторані готельного підприємства в контексті вимог здорового харчуванняДокумент Використання нетрадиційної сировини при виробництві м’ясних продуктів для НоReCa(2023) Бірюк, Юлія Вікторівна; Резніченко, Марина Віталіївна; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаРозширення асортименту м’ясних продуктів для HoReCa передбачає використання нетрадиційної сировини різного походження для приготування м’ясних напівфабрикатів та готових страв. Expanding the range of meat products for HoReCa involves the use of non-traditional raw materials of various origins for the preparation of meat semi-finished products and ready meals.Документ Доцільність використання фортифікованих м’ясних посічених напівфабрикатів для HoReCa(2023) Бірюк, Юлія Вікторівна; Архіпчук, Олександр Васильович; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаОбгрунтовано доцільність впровадження фортифікованих м’ясних продуктів у HoReCa, шляхом використання попередньо збагаченої сировини. The expediency of introducing fortified meat products in HoReCa by using pre-enriched raw materials is substantiated.Документ Проблеми готельно-ресторанного бізнесу України(2023) Марчанчин, Анна Леонідівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаСфера обслуговування України постійно стикається із труднощами. Проте останні роки були вкрай важкими. Український бізнес зазнав великих втрат, спершу через Covid-19, наразі ще й війна. Тому сьогодні актуальним є не тільки виявлення сучасних проблем готельно-ресторанного бізнесу, а і надання пропозицій що до їх подолання. Ukraine's service sector is constantly facing difficulties. However, the last years were extremely difficult. Ukrainian business suffered great losses, first because of Covid-19, and now also because of the war. Therefore, today it is important not only to identify the modern problems of the hotel and restaurant business, but also to provide suggestions for overcoming them.Документ Сучасні тенденції готельно-ресторанного бізнесу України під час воєнного стану(2023) Козаченко, Ольга Михайлівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаЧерез воєнний стан готельно-ресторaнний бізнес України значно скоротився: багато підприємств не працюють через недостатню гарантію безпеки, через низький рівень попиту, з технічних причин чи через зруйнування від обстрілів. В той же час, підприємства готельно-ресторанного бізнесу намагаються оптимізувати свою роботу в сучасних складних умовах. Due to the martial law, the hotel and restaurant business of Ukraine has significantly decreased: many enterprises do not work due to insufficient security guarantees, due to low demand, for technical reasons or due to destruction due to shelling. At the same time, hotel and restaurant businesses are trying to optimize their work in today's difficult conditions.Документ The impact of the hotel and restaurant business on the economic development of the country(2023) Tchaikovska, Marina; Nikitina, TatyanaСвітова пандемія COVID-19 здійснила негативні наслідки на готельно-ресторанний бізнес в усьому світі. Зниження інтенсивності не лише міжнародного, але і внутрішнього туризму негативно вплинуло на готельний бізнес, а суворі карантинні обмеження у низці країн призвели до закриття або банкрутства десятки тисяч закладів громадського харчування. У країнах Європи саме цей аспект став чи не найразючішим виявом економічної кризи. Через ці обставини варто ретельно дослідити рівень впливу розвитку готельно-ресторанного бізнесу на економіку країни. The global pandemic of COVID-19 has led to negative consequences for the hotel and restaurant business all over the world. Decrease in the intensity of not only international, but also domestic tourism adversely affected the hotel business, and strict quarantine restrictions in a number of countries led to the closure or bankruptcy of thousands restaurant establishments. In European countries, this aspect has become the most striking manifestation of the economic crisis.Документ Можливoсті та проблеми цифровізації(2022) Яненко, Лариса ПетрівнаДокумент Про стан практичної підготовки студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»(2013) Заремба, Павло Олександрович; Васильєва, Олена Олександрівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Куценко, Олена ВолодимирівнаРобота присвячена практичній підготовці студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Work is sacred to practical training for students specialty «Hotel and restaurant business».