Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення нових видів кисломолочних напоїв, збагачених рослинною сировиною для використання у закладах ресторанного господарства(2013) Гойко, Ірина Юріївна; Бербушенко, Тетяна ВалеріївнаКисломолочні напої належать до найбільш цінних продуктів у харчовому і біологічному відношенні та рекомендовані для щоденного споживання людиною. Особливо перспективним напрямком є комбінування молочної продукції із сировиною рослинного походження. Sour milk drinks are among the most valuable products in the food and biological terms and recommended daily human consumption. Particularly promising area is the combination of milk products with raw materials of plant origin.Документ Кисломолочні напої - функціональні харчові продукти оздоровчої дії(2012) Подобій, Олена Валеріївна; Мірошников, Олег МиколайовичВид наповнювачів, які використовуються в сучасній промисловості визначає фізико-хімічні властивості напою та впливає на функціональність харчових продуктів. Type fillers used in modern industry defines the physical and chemical properties and drink affects the functionality of food.Документ Розроблення фітодобавок для виробництва кисломолочних напоїв(2015) Гойко, Ірина ЮріївнаПроблема здорового харчування актуальна у всьому світі. Дефіцит біологічно активних речовин (БАР) у харчуванні людини призводить до зниження імунітету, виникнення різних захворювань, зниження розумової та фізичної працездатності. Для нормального функціонування організму потрібно забезпечення його необхідною кількістю енергії, білків та інших незамінних компонентів їжі. Ці вимоги найкраще задовольняють комбіновані продукти, які виготовлені на молочній основі. Problem healthy diet relevant in the world. Deficiency of biologically active substances (BAS) in the human diet reduces the immunity of various diseases, reduced mental and physical performance. For the normal functioning of the body need to ensure its necessary amount of energy, protein and other essential food components. These requirements are best satisfied the combined products, which are made of milk-based.Документ Вплив складу заквасочних препаратів на реологічні характеристики кисломолочних згустків(2015) Марченко, Т. С.; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаОсновною метою наукового дослідження є визначення рекомендованого складу заквасочної мікрофлори, що формує належні структурно-механічні характеристики кисломолочних згустків. The main goal of research is to determine the recommended composition fermentizing microflora, which forms appropriate structural and mechanical properties of fermented milk clots.Документ Кисломолочний напій з антиоксидантними властивостями(2014) Дацька, Наталія Василівна; Бондаренко, Світлана Петрівна; Подобій, Олена ВалеріївнаХарчовий статус населення є одним з найважливіших факторів, що визначають здоров'я нації. У зв'язку зі значним забрудненням навколишнього середовища проблема функціонального харчування стоїть на одному з перших місць у нашій країні та світі. Nutritional status of the population is one of the most important factors that determine the national health. Due to the significant pollution problem of functional foods is one of the first places in our country and the world.Документ Особливості виробництва йогуртів в домашніх умовах(2014) Гребельник, Олександр Петрович; Яценко, А.Метою роботи було дослідити процеси виготовлення йогурту в домашніх умовах. The aim was to investigate the processes of manufacturing yogurt at home.Документ Розроблення нового виду напою йогуртного з рослинними компонентами(2014) Котенко, Іванна ПетрівнаРезультати проведених досліджень свідчать про доцільність використання чорниці та м'яти у виробництві кисломолочних напоїв. Завдяки їх використання підвищується харчова цінність напою, покращуються органолептичні показники, продукт відповідає нормативним показникам якості. The studies demonstrate the feasibility of using blueberries and mint in the production of dairy drinks. Through their use increases the nutritive value of the drink, improved organoleptic properties, the product meets the regulatory quality indicators.Документ Використання добавки Promilk в технології кисломолочних напоїв(2014) Лихолат, Оксана; Грек, Олена ВікторівнаПовне використання сироватки - один з важливих факторів збільшення обсягів виробництва товарної продукції, що містить близько 50% сухих речовин молока. Доцільно вдосконалювати існуючі технології та розробляти нові продукти на основі суміші сироватки та знежиреного молока. Full use of serum - an important factor in increasing the volume of commercial production, which contains about 50% milk solids. It is advisable to improve existing technologies and develop new products based on a mixture of whey and skim milk.Документ Покращення білкового складу кисломолочних напоїв за рахунок використання солоду зернової сировини(2014) Багрій, Мирослава; Блажко, Богдана; Попова, Наталія ВікторівнаДля збільшення вмісту білка в кисломолочні напої вирішено було вносити сухий концентрат солоду зернової сировини, який також покращує органолептичні властивості готового продукту і не скорочує термін його придатності. Досліджено якість та термін зберігання кисломолочних напоїв з додаванням різної кількості сухих концентратів екстрактів солоду зернової сировини. To increase the protein content in milk drinks was decided to make a dry concentrate malt grain raw material, which also improves the organoleptic properties of the finished product and does not reduce the battery life. Investigated the quality and shelf life of dairy drinks with the addition of different amounts of dry malt extract concentrates grain materials.