Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
27 результатів
Результати пошуку
Документ Утилізація відходів ТДВ «Яготинський маслозавод» філія «Яготинське для дітей»(2024) Ткачова, Богдана ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології страв із сиру кисломолочного для кафе загального типу(2024) Черняк, Олена АнатоліївнаДокумент Удосконалення технології страв із сиру кисломолочного для кафе загального типу(2023) Федорович, Валентин ОлеговичДокумент Проєкт виробництва кисломолочного сиру, збагаченого пюре з гарбуза та апельсиновими вичавками(2023) Гаврилюк, Олександр МиколайовичДокумент Проєкт цеху по виробництву молочно-білкових продуктів потужністю 33 тони переробки молока за зміну(2023) Філіппова, Олена АндріївнаДокумент Проект цеху по виробництву молочно-білкових продуктів на підприємстві потужністю переробки молока 54 т за добу(2023) Кирпан, Лілія ЯрославівнаДокумент Розроблення рекомендацій з впровадження системи управління якістю виробництва сиру кисломолочного на ПАТ «Яготинський маслозавод»(2022) Бойчук, Вікторія ВсеволодівнаДокумент Розроблення плану НАССР виробництва сиру кисломолочного для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»(2022) Бурлак, Мар'яна ДмитрівнаДокумент Організація виробництва сиру кисломолочного на підприємстві потужністю переробки 125 т молока за добу(2022) Трофімова, Ольга ВіталіївнаДокумент Організація виробництва молочно-білкових продуктів на підприємстві потужністю переробки 52 т молока за зміну(2022) Мелимко, Аліна Іванівна
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »