Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки дерматологічної сироватки дозою 30 мл(2023) Гапонюк, Наталія ІгорівнаДокумент Розроблення плану НАССР виробництва нектару виноградно-яблучного для оператора ринку ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»(2022) Савчук, Ангеліна ВолодимирівнаДокумент Документ Удосконалення системи управління безпечністю виробництва консервованих огірків для оператора ринку ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»(2021) Пархоменко, Надія ОлександрівнаДокумент Документ Удосконалення системи управління безпечністю хліба пшеничного сімейного для оператора ринку компанії «Київхліб»(2020) Денисюк, Катерина ВасилівнаДокумент Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності напою «Живчик Вишня» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»(2020) Денисюк, Анастасія Ярославівна