Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
14 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології отримання аспартаму(2023) Яснець, Юлія РоманівнаДокумент Удосконалення технології отримання гліцерину(2023) Яковенко, Ірина ВікторівнаДокумент Удосконалення технології виробництва пектину з яблучних вичавків(2023) Сидоренко, Владислава ВіталіївнаДокумент Удосконалення технології отримання желатину(2023) Д’яченко, Максим АндрійовичДокумент Удосконалення технології ультрамарину(2023) Бодяк, Юлія МихайлівнаДокумент Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки дерматологічної сироватки дозою 30 мл(2023) Гапонюк, Наталія ІгорівнаДокумент Організація виробництва в ковбасному цеху в м. Суми з впровадженням асортименту паштетних консервів(2022) Підлужна, Анастасія ВолодимирівнаДокумент Впровадження виробництва сирокопчених ковбас у цеху потужністю 12,5 т виробів за зміну(2022) Антоненко, Максим ЮрійовичДокумент Проект системи теплопостачання житлово-промислового району № 4 в місті Житомир(2022) Щупак, Олексій ЛеонідовичДокумент Використання альтернативних джерел енергії на полігонах твердих побутових відходів(2021) Боровицький, Владислав Артурович