root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
4 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Дідик, Микола Андрійович
1
search.filters.author.Журавльова, Валерія Віталіївна
1
search.filters.author.Канінець, Юлія Миколаївна
1
search.filters.author.Симоненко, Тетяна Олександрівна
Ключові слова
search.filters.subject.м’ясо-рибний цех
4
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
3
search.filters.subject.заклад ресторанного господарства
3
search.filters.subject.кафе
2
search.filters.subject.гарячий цех
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2024
4
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключове слово: search.filters.subject.м’ясо-рибний цех
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 4 з 4
Документ
Удосконалення страв із борошна для кафе з українською кухнею
(
2024
)
Канінець, Юлія Миколаївна
Показати більше
Документ
Удосконалення технології основних страв для кафе загального типу
(
2024
)
Дідик, Микола Андрійович
Показати більше
Документ
Моделювання рецептур страв із січеного м’яса для спеціалізованого ЗРГ
(
2024
)
Симоненко, Тетяна Олександрівна
Показати більше
Документ
Розроблення технології страв з яєць для меню сніданків спеціалізованого ЗРГ
(
2024
)
Журавльова, Валерія Віталіївна
Показати більше