Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
96 результатів
Результати пошуку
Документ Модернізація преса періодичної дії для м’ясної сировини із завантаженням 1000 кг(2024) Леньов, Антоніо ЯрославовичДокумент Розширення асортименту в меню основних страв для ресторану першого типу(2024) Мисюра, Оксана ОлегівнаДокумент Документ Організація виробництва м'ясних виробів у ковбасному цеху потужністю 9,4 т виробів за зміну у м.Рівне(2024) Затолюк, Наталія ВолодимирівнаДокумент Проєкт відділення приготування лікерів лікеро-горілчаного заводу потужністю 600 тис. дал з впровадженням сучасних способів і обладнання(2024) Мнушко, Анна ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології отримання гліцерину(2023) Яковенко, Ірина ВікторівнаДокумент Удосконалення технології натрій лаурилсульфату(2023) Микитенко, Аліна ФірузівнаДокумент Удосконалення плану НАССР виробництва горошку зеленого консервованого на ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»(2023) Гаращенко, Тетяна Олександрівна