Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка машини для пакування сипких харчових продуктів в готові пакети doy-pack, продуктивністю 30 уп/хв(2024) Скула, Дмитро СергійовичДокумент Модернізація машини для фасування та укупорювання газованих напоїв у ПЕТ-пляшки місткістю 0,5-2,0 л з метою розширення асортименту продукції(2024) Павленко, Євгеній АндрійовичДокумент Організація виробництва у ковбасному цеху в м. Стрій, з впровадженням виробництва м'ясних нагетсів(2023) Ревко, Софія ПетрівнаДокумент Впровадження виробництва шинкових консервів у цеху потужністю 19,6 туб консервів за зміну(2023) Стиценко, Віталій ГригоровичДокумент Організація виробництва консервів та проект консервного цеху в м. Тернопіль(2023) Староселець, Даниїла-Маркіяна ЄвгенівнаДокумент Організація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті в м. Ужгород потужністю 21,9 т м’яса за зміну, з впровадженням переробки ДРХ(2023) Остапів, Вікторія ЄвгенівнаДокумент Проект консервного цеху потужністю 21 туб виробів за зміну, з впровадженням консервів з м'яса птиці(2023) Одайнік, Михайло СергійовичДокумент Організація виробництва у ковбасному цеху потужністю 6,1 т виробів за зміну у м. Нововолинськ(2023) Лешко, Андрій ІвановичДокумент Впровадження виробництва м'ясо-рослинних виробів у консервному цеху в м. Рівне(2023) Куропась, Максим ОлеговичДокумент