Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення страв із борошна для кафе з українською кухнею(2024) Канінець, Юлія МиколаївнаДокумент Розширення асортименту борошняних кулінарних виробів для спеціалізованого ЗРГ(2024) Івченко, Вікторія СергіївнаДокумент Розроблення меню з включенням страв з крупів для кафе сімейного типу(2024) Ставицька, Людмила РоманівнаДокумент Удосконалення технології борошняних кулінарних виробів, шляхом підвищення їх харчової та біологічної цінності для закусочної(2023) Нєгрєтов, Ігор ІвановичДокумент Розширення асортименту борошняних страв для спеціалізованої закусочної(2023) Полянський, Ярослав ОлександровичДокумент Удосконалення технології борошняних страв для хінкальної(2023) Бур’ян, Ангеліна Василівна