Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Проєкт виробництва фруктово-желейного мармеладу оздоровчого призначення з використанням пюре ревеню та обліпихи(2023) Копанєва, Анна МихайлівнаДокумент Розроблення технології сирного соусу, збагаченого біологічно активними речовинами(2023) Мар’ян, Олександр ВіталійовичДокумент Одержання біомаси Lactobacillus fermentum для виробництва пробіотичного препарату «Фарманекс Про-Бі»(2021) Максимець, Олександра ОлександрівнаДокумент Проєкт виробництва йогурту, збагаченого пюре із чорної смородини та мигдалем(2021) Коваленко, Олександра СергіївнаДокумент Проєкт виробництва пшеничного хліба оздоровчого призначення з додаванням кукурудзяного борошна та порошку шпинату(2021) Данилюк, Михайло ОлексійовичДокумент Проєкт виробництва пісочного печива, збагаченого олією насіння гарбуза та порошком листя смородини(2021) Шумяк, Ольга Сергіївна