Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології овочевих страв із використанням нетрадиційної сировини для кафе загального типу(2024) Бондаренко, Артем ВолодимировичДокумент Розроблення технології соусів з метою розширення асортименту для спеціалізованого ЗРГ(2024) Мішкова, Діана СергіївнаДокумент Проект будівництва цеху виробництва консервів для дитячого харчування(2023) Шелудько, Анна ВолодимирівнаДокумент Проект виробництва пшеничного хліба з використанням порошку гарбуза та сухої молочної сироватки(2022) Чикун, Олександр МиколайовичДокумент Реконструкція підприємства ТОВ “Шафран - Еліт” міста Київ за рахунок будівництва фруктового цеху(2021) Романів, Володимир Ярославович