Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Проєкт цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у м. Миргород Полтавської області(2024) Котлярова, Єва ЮліївнаДокумент Проєкт кондитерського цеху в м. Сміла Черкаської області з впровадженням потоково-механізованих ліній пряників і вівсяного печива(2024) Сподобаєва, Євгенія ЄвгеніївнаДокумент Технологія твердих маргаринів у цеху 30 т за добу(2023) Скалозуб, Ольга ОлександрівнаДокумент Проєкт цеху борошняних кондитерських виробів в смт. Калинівка Вінницької області(2023) Костін, Анатолій ГеннадійовичДокумент Розробка системи автоматизації процесу охолодження емульсії при виробництві маргарину(2023) Мозирко, Максим Олександрович