Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Вдосконалення маркетингової діяльності закладу ресторанного господарства(2024) Кущик, Анна ОлександрівнаДокумент Управління продовольчим i матеріально-технічним постачанням та можливості підвищення його ефективності в закладах ресторанного господарства(2023) Винник, Нікіта ВладиславовичДокумент Удосконалення процесу обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства(2023) Козаченко, Ольга МихайлівнаДокумент Розширення асортименту вегетаріанських страв для спеціалізованого кафе(2023) Гавлюк, Валентина ПетрівнаДокумент Удосконалення технології десертів зниженої калорійності для ресторану першого класу(2022) Хваль, Максим ІвановичДокумент Удосконалення технології страв японської кухні для спеціалізованого ресторану(2022) Кріпкий, Андрій ОлександровичДокумент Розширення асортименту страв із птиці в м’ясному ресторані(2022) Гранат, Денис Сергійович