Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
108 результатів
Результати пошуку
Документ Організація виробництва м'ясних виробів у ковбасному цеху потужністю 9,4 т виробів за зміну у м.Рівне(2024) Затолюк, Наталія ВолодимирівнаДокумент Організація переробки птиці та впровадження лінії переробки кролів на птахокомбінаті в м. Івано-Франківськ(2024) Свердун, Антоніна ЯрославівнаДокумент Організація виробництва м'ясопродуктів у ТОВ «М'ясокомбінат Ятрань», з розширенням асортименту солених виробів(2023) Забара, Іван ВолодимировичДокумент Впровадження відділення забою та переробки кролів у виробничому цеху ПрАТ «МХП»(2023) Руденко, Вячеслав ВалерійовичДокумент Документ Впровадження переробки перо-пухової сировини на птахопереробному комплексі ТОВ «Вінницька птахофабрика»(2023) Полоз, Денис СергійовичДокумент Проект птахокомбінату у м. Коростень, з впровадженням переробки нехарчової сировини(2023) Поліщук, Ірина АндріївнаДокумент Організація переробки птиці у птахопереробному комплексі ТОВ «Вінницька птахофабрика», з впровадженням виробництва напівфабрикатів(2023) Оверченко, Софія ВалентинівнаДокумент Організація переробки птиці у ТОВ «Луцька Аграрна Компанія», з впровадженням виробництва напівфабрикатів(2023) Ониско, Валентин РуслановичДокумент Організація виробництва та проект ковбасного цеху у ТОВ «Прилуцький птахокомбінат», з впровадженням асортименту паштетів(2023) Мороз, Дар'я Олександрівна