Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
14 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення робочого органу різання вовчка типу ФВП для подрібнення м’яса птиці(2024) Шкарупа, Володимир ВікторовичДокумент Організація виробництва м'ясних виробів у ковбасному цеху потужністю 9,4 т виробів за зміну у м.Рівне(2024) Затолюк, Наталія ВолодимирівнаДокумент Очищення стічних вод СП ТОВ «Нива Переяславщини»(2023) Тесля, Владислав МаксимовичДокумент Документ Удосконалення плану НАССР виробництва ковбаси напівкопченої «Домашньої на дровах» для оператора ринку ТОВ «МІТ МІКС»(2023) Шевченко, Владислав ОлександровичДокумент Організація виробництва м'ясопродуктів у ТОВ «М'ясокомбінат Ятрань», з розширенням асортименту солених виробів(2023) Забара, Іван ВолодимировичДокумент Організація виробництва та проект ковбасного цеху у ТОВ «Прилуцький птахокомбінат», з впровадженням асортименту паштетів(2023) Мороз, Дар'я ОлександрівнаДокумент Утилізація відходів на ТОВ «Брусилів-м’ясо»(2022) Отрода, Іванна ОлегівнаДокумент Документ