Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
17 результатів
Результати пошуку
Документ Управління конкурентоспроможністю експортної продукції підприємства(2024) Дем’янчук, Анна ВікторівнаДокумент Оцінювання конкурентоспроможності продукції підприємства(2024) Поволоцький, Богдан ЯрославовичДокумент Технологія твердих маргаринів у цеху 30 т за добу(2023) Скалозуб, Ольга ОлександрівнаДокумент Впровадження переробки водоплавної птиці та цеху напівфабрикатів на ПрАТ «Миронівський хлібопродукт»(2022) Яцков, Володимир ОлександровичДокумент Розроблення стратегічних цілей та визначення ринкових можливостей підприємства(2022) Саламатіна, Анна ТарасівнаДокумент Управління логістичними витратами підприємства(2022) Курінна, Роксолана СвятославівнаДокумент Організація переробки індиків на птахокомбінаті потужністю 17,0 т за зміну, з впровадженням цеху напівфабрикатів(2022) Стрілецький, Василь ЛюдвиговичДокумент Покращення характеристик продукції для забезпечення розвитку підприємства(2021) Кишеня, Анна АнатоліївнаДокумент Модернізація ТОВ «Житомирський м'ясокомбінат» з впровадженням переробки свиней в шкурі(2020) Грищенко, Олексій АнатолійовичДокумент Модернізація автомату для дозування кускового м'яса В2-ФНА(2020) Козачок, Денис Сергійович