Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
14 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення інформаційної системи документообігу для ювелірного підприємства(2024) Іванова, Катерина СергіївнаДокумент Проєкт холодильника м'ясоконсервного заводу місткістю 6000 т у м. Одеса(2024) Яремчук, Дем’ян ВасильовичДокумент Розроблення інформаційної системи підтримки обслуговування клієнтів ресторану «Хачапурі та Вино»(2023) Федоров, Андрій ОлександровичДокумент Проєкт виробництва булочних виробів оздоровчого призначення, збагачених екстрактом стевії(2023) Картиннік, Жасмін-Лоліта ОлександрівнаДокумент Розроблення технології соусів до страв із риби для ресторану першого класу(2023) Янцев, Андрій ВіталійовичДокумент Розроблення технології страв із гідробіонтів та продуктів їх переробки для спеціалізованого кафе(2023) Цюпін, Марія СтепанівнаДокумент Розширення асортименту вегетаріанських страв для спеціалізованого кафе(2023) Гавлюк, Валентина ПетрівнаДокумент Розроблення інформаційної системи діяльності туристичного агентства(2022) Івахненко, Андрій ОлеговичДокумент Рафінація кокосової олії у цеху потужністю 20 т за добу(2022) Давидюк, Ольга ОлександрівнаДокумент Дезодорація пальмової олії у цеху потужністю 135 т за добу(2022) Хаценюк, Олександра Володимирівна