Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Модернізація ротаційної печі для запікання м’ясних виробів «Агро-Терм» ємністю 100 кг продукту(2024) Безпалько, Вячеслав ІгоровичДокумент Документ Проєкт кондитерського підприємства з виробництва кремових кондитерських виробів у м. Дрогобич Львівської області(2023) Громик, Тетяна ОлександрівнаДокумент Проєкт пекарні в місті Кременець Тернопільської області з встановленням ротаційних печей Rototherm та секційної печі Lider 180(2023) Вогнивий, Віталій ВолодимировичДокумент Проєкт хлібозаводу в місті Кам'янське Черкаської області з впровадженням традиційних способів тістоприготування(2023) Бутова, Єлизавета ОлександрівнаДокумент Проект хлібозаводу у селищі міського типу Оржиця Полтавської області з виробництва сучасного асортименту хлібобулочних виробів(2021) Симоненко, Аліна ЛеонідівнаДокумент