Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення системи управління безпечністю виробництва торту «Сметанник» для оператора ринку ТОВ «Ла Тарта»(2022) Свинтак, Валерія ОлегівнаДокумент Удосконалення системи управління безпечністю виробництва йогурту «Турецький» для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод»(2020) Чернюк, Оксана АнатоліївнаДокумент Удосконалення плану НАССР виробництва кисломолочного сиру нежирного на ТДВ «Яготинський маслозавод»(2020) Фалілеєва, Катерина СергіївнаДокумент Удосконалення системи НАССР виробництва десерту сиркового «Дитячий смак» з ароматом ванілі для оператора ринку ТМ «Гармонія»(2020) Удалова, Юлія ВалентинівнаДокумент Удосконалення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного негазованого напою «Живчик зі смаком яблука» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»(2020) Кононенко, Маргарита ДмитрівнаДокумент Удосконалення системи управління безпечністю виробництва маргарину «Слойка» 80% на ПрАТ «Київський маргариновий завод»(2020) Деміх, Олексій СергійовичДокумент Удосконалення плану НАССР виробництва сметани з масовою часткою жиру 15% на ТДВ «Яготинський маслозавод»(2020) Величко, Тетяна Сергіївна