Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка технології соусів з підвищеним вмістом білкових речовин для дієтичного харчування(2024) Рибаченко, Максим СергійовичДокумент Дослідження технологічних властивостей насіння льону для використання у складі борошняної композиційної суміші(2024) Івашина, Олександр ОлександровичДокумент Розширення асортименту посічених напівфабрикатів з використанням рослинних композицій(2022) Баран, Дмитро ІгоровичДокумент Удосконалення технології посічених напівфабрикатів збагачених мікроелементами (наказ №838ш від 25.10.2021р.)(2022) Дьяченко, Євгенія ВалентинівнаДокумент Розширення асортименту варених ковбас подовженого терміну зберігання(2022) Марков, Владислав ТарасовичДокумент Дослідження та розроблення системи підтримки діяльності ФОП «Коджушко В.С.»(2022) Саєнко, Вадим ОлександровичДокумент Дослідження технологічних властивостей насіння нуту для виробництва функціональних продуктів(2021) Сущенко, Ярослава ВолодимирівнаДокумент Розвиток міжнародного туризму в Україні(2021) Піскова, Дар’я Сергіївна