Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Документ Документ Документ Розроблення технології йогурту з натуральними функціонально технологічними інгредієнтами та впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 80 т за добу. Розділ 2. Розробка нових видів йогурту з натуральними смако-ароматичними наповнювачами(2023) Дмитренко, Іван ТимуровичДокумент Документ Документ Удосконалення способу виробництва кисломолочного напою оздоровчого призначення, збагаченого порошками цикорію та йошти(2021) Ткачук, Юлія ВалеріївнаДокумент Удосконалення систем управління безпечністю виробництва йогурту з морквяно-гарбузовим наповнювачем за стандартом ДСТУ ISO 22000:2007(2021) Хніпель, Марія ОлександрівнаДокумент Удосконалення способу виробництва йогурту, збагаченого курагою та пюре журавлини(2021) Бек, Вікторія Сергіївна