Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Документ Дослідження технологічних процесів виготовлення харчових продуктів на основі або з використанням молочних продуктів з впровадженням розроблених рекомендацій в умовах СТ «Лідер» с.м.т. Муровані-Курилівці Вінницької області. Розділ 7. Дослідження використання рідких кисломолочних продуктів у виробництві бездріжджових хлібобулочних виробів «окрайці»(2024) Чередніченко, Олексій ОлександровичДокумент Розроблення рекомендацій моніторингу температури технологічного процесу на підприємствах хлібопекарської галузі(2021) Медончак, Яніна МиколаївнаДокумент Розроблення технології аюрведичного булочного виробу на основі суміші пророщених зерен з впровадженням на пекарні(2021) Іванів, Оксана ОлегівнаДокумент Вдосконалення способу виробництва житньо-пшеничного хліба з використанням мікронізованого зерна(2021) Закржевський, Максим Васильович