Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Розширення асортименту солодощів спеціального призначення на основі продуктів переробки гарбуза(2024) Півнюк, Іван ЮрійовичДокумент Удосконалення технології печива з покращеними споживчими властивостями для ЗРГ(2024) Ребіцька, Анастасія ОлександрівнаДокумент Розроблення технології десертів для ЗРГ з сучасною українською кухнею(2023) Запорожан, Алла ЛеонідівнаДокумент Удосконалення технології холодної збивної страви-мусу підвищеної біологічної цінності(2023) Духовнікова, Катерина АндріївнаДокумент Удосконалення технології піци спеціального призначення для ЗРГ(2023) Алаторцев, Микола Миколайович