Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології одержання антоціанів з плодів журавлини(2024) Кононенко, Марія ВячеславівнаДокумент Розроблення технології отримання екстракту лаванди (Lavandula 17 angustifolia Mill) та його застосування у косметичних засобах(2024) Таволжан, Алла АнатоліївнаДокумент Підвищення ефективності лінії виробництва екстракційних препаратів шляхом встановлення віброекстрактора(2024) Чудаков, Андрій МиколайовичДокумент Біологічно активні речовини морських мікроміцетів(2024) Айсіна, Анастасія ВолодимирівнаДокумент Інтегрована технологія біосинтезу амінолевулинової кислоти і полігідроксиалканоатів(2023) Гук, Євген ІгоровичДокумент Дослідження та удосконалення технології концентрованої основи для напоїв на основі рослинної сировини(2022) Голованова, Яна АнатоліївнаДокумент Переробка насіння соняшника за схемою форпресування-екстрагування на підприємстві потужністю 600 т за добу(2022) Костенко, Артем ОлеговичДокумент Дослідження способів франкціонування флаваноїдів плодів чорноплідної горобини та їх застосування у харчових продуктах(2021) Хомов, Євгеній ВячеславовичДокумент Інноваційні аспекти використання нетрадиційної сировини для виробництва безалкогольних напоїв(2021) Найдюк. Андрій МихайловичДокумент Дослідження антоціанів з плодів чрноплідної горобини, отриманих прискореною екстракцією, та їх використання у косметичних продуктах(2021) Ошурко, Павло Анатолійович