Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рекомендацій щодо проведення сертифікації системи упраління безпечністю виробництва хлібу пшеничного за вимогами стандарту ДСТУ ISO 22000-2019(2024) Кислянова, Анастасія ОлександрівнаДокумент Документ Документ Розроблення процедури контролю алергенів для ПрАТ «Саливоньківський цукровий завод» у виробництві цукру білого кристалічного(2023) Бутенко, Ліана ОлександрівнаДокумент Розроблення рекомендацій щодо удосконалення плану НАССР виробництва лимонаду на ПрАТ “Фірма Полтавпиво”(2021) Колесникова, Олександра МихайлівнаДокумент Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи управління безпечністю НАССР виробництва масло вершкового селянського 72.5% на ПрАТ «Юрія»(2021) Волоконська, Оксана ВасилівнаДокумент Удосконалення систем управління безпечністю виробництва йогурту з морквяно-гарбузовим наповнювачем за стандартом ДСТУ ISO 22000:2007(2021) Хніпель, Марія ОлександрівнаДокумент Розроблення плану НАССР виробництва булочки гречаної з кунжутом із застосуванням насіння льону(2021) Бучинська, Дарія Віталіївна