Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології виробів із заварного тіста з використанням нетрадиційних видів борошна для ЗРГ(2024) Гавриленко, Оксана СергіївнаДокумент Документ Розроблення технології печива підвищеної біологічної цінності для закладів ресторанного господарства(2022) Кортовський, Максим ВолодимировичДокумент Удосконалення способу виробництва житньо-пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого порошками шпинату та селери(2021) Огірчак. Тетяна ЮріївнаДокумент Розроблення технології хліба з пшенично-соргової борошняної суміші з впровадженням виробу в проекті хлібозаводу в м. Полтава(2021) Ренкас, Оксана Ігорівна