Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва чипсів з білих коренеплодів (Патент на корисну модель № 134861)
    (2019) Колодязна, Катерина Сергіївна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна
    Корисна модель належить до харчової промисловості, зокрема харчоконцентратної галузі, а саме стосується виробництва снекової продукції. Спосіб виробництва чипсів з білих коренеплодів, який включає послідовне миття, інспектування, очищення, нарізання, сушіння, охолодження, пакування, який відрізняється тим, що нарізані коренеплоди бланшують при температурі 50…110 °C протягом 1…15 хв.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва чипсів з білих коренеплодів (Патент на корисну модель № 134860)
    (2019) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Колодязна, Катерина Сергіївна
    Спосіб виробництва чіпсів з білих коренеплодів, який включає послідовне миття, інспектування, очищення, нарізання, сушіння, охолодження, пакування, який відрізняється тим, що нарізані білі коренеплоди бланшують при температурі 50…110 °C протягом 1…15 хв., причому під час бланшування у воду вносять смакові та ароматичні добавки в кількості 0,1-30,0 % відносно маси продукту. A method for the production of white root vegetable chips, which includes the following: washing, inspection, peeling, cutting, drying, cooling, packaging, which differs in that the cut white root vegetables are blanched at a temperature of 50...110 °C for 1...15 minutes, and during blanching, flavouring and aromatic additives are added to the water in the amount of 0.1-30.0% by weight of the product.
  • Ескіз
    Документ
    Сухі сніданки для харчування військових (Патент на корисну модель № 114821)
    (2017) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна
    Сухі сніданки для харчування військових, що містять вівсяні пластівці, зернові кульки та жировий рослинний компонент, які відрізняються тим, що додатково містять рисові та горохові пластівці, цукор білий кристалічний, мед натуральний, сіль кухонну, а як зернові кульки містять шоколадні кукурудзяні кульки. Cereals for military foods that contain oat flakes, cereal balls and fatty components, which differ in that they additionally contain rice and wheat flakes, white crystalline sugar, natural honey, salt, and as cereal balls contain chocolate corn balls.
  • Ескіз
    Документ
    Кисіль «Мікс» (Патент на корисну модель № 113480)
    (2017) Рубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Кобилінська, Олена Валеріївна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Стахов, Юрiй Вячеславович; Братусь, Юлія Вікторівна
    Кисіль містить рослинний екстракт, крохмаль картопляний, цукор білий кристалічний, кислоту лимонну харчову моногідрат, який відрізняється тим, що в якості рослинного екстракту використовують полікомпонентну суміш на основі чаю. The kissel contains a plant extract, a potato starch, a white crystalline sugar, and an acid lemon food monohydrate, which is characterized by the use of multicomponent tea-based mixture as a plant extract.
  • Ескіз
    Документ
    Суміш для дитячого харчування (Патент на корисну модель № 97565)
    (2015) Соболь, Микола Іванович; Терлецька, Віта Альбертівна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Ковбаса, Володимир Миколайович
    Суміш для дитячого харчування, що містить борошно, молоко незбиране сухе та сіль кухонну, яка відрізняється тим, що як борошно використовується борошно із пророщеного вівса у такому співвідношенні інгредієнтів: борошно із пророщеного вівса 53,0-61,0 %; молоко незбиране сухе 38,0-47,0 %; сіль кухонна 0,2-0,6 %. A mixture of baby foods contains flour, dried whole milk and salt, characterized in that the flour used flour from germinated oat in the following ratio of ingredients: flour from germinated oat 53,0-61,0 %; dried whole milk 38,0-47,0 %; salt 0,2-0,6 %.
  • Ескіз
    Документ
    Полікомпонентна суміш на основі кави (Патент на корисну модель № 93202)
    (2014) Терлецька, Віта Альбертівна; Рубанка, Катерина Володимирівна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Фалендиш, Наталія Олексіївна
    Полікомпонентна суміш на основі кави містить каву розчинну сублімовану, сухий екстракт шипшини, сухий екстракт горобини чорноплідної, сухий екстракт журавлини, сухий екстракт імбиру у такому співвідношенні сировинних інгредієнтів: кава розчинна сублімована 28-37 %, сухий екстракт шипшини 29-37 %; сухий екстракт горобини чорноплідної 3-10 %; сухий екстракт журавлини 22-36 %; сухий екстракт імбиру 1-6 %. Multicomponent mixture based on coffee contains freeze-dried instant coffee, dried rose hips extract, dry extract of black chokeberry, cranberry dry extract, dry extract of ginger in the following ratio of raw ingredients: freeze-dried instant coffee 28-37 %, dried rose hips extract 29-37 %; dry extract of black chokeberry 3-10 %; cranberry dry extract 22-36 %; dry extract of ginger 1-6 %.
  • Ескіз
    Документ
    Полікомпонентна суміш на основі чаю (Патент на корисну модель № 93203)
    (2014) Терлецька, Віта Альбертівна; Рубанка, Катерина Володимирівна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Фалендиш, Наталія Олексіївна
    Полікомпонентна суміш на основі чаю містить сухий екстракт чаю зеленого та сухі рослинні екстракти, причому як сухі рослинні екстракти містить сухий екстракт чаю чорного, сухий екстракт шипшини, сухий екстракт горобини чорноплідної, сухий екстракт журавлини, сухий екстракт імбиру. Multicomponent mixture based on tea contains green tea dry extract and dry plant extracts, as dry plant extracts contains black tea dry extract, dry extract of rose hip, black chokeberry dry extract, dry extract of cranberry dry extract of ginger.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва снеків (Патент на корисну модель № 49703)
    (2010) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Янюк, Тетяна Іванівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Махинько, Людмила Василівна
    Спосіб виробництва снеків включає послідовне очищення, бланшування сировини, додавання олії та обсмажування напівфабрикату. Як сировину використовують їстівні гриби. A method for making snacks includes subsequent cleaning, blanching raw material, addition of oil and frying a half-finished product. Edible mushrooms are used as a raw material.
  • Ескіз
    Документ
    Склад чипсів грибних (Патент на корисну модель № 56644)
    (2011) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Янюк, Тетяна Іванівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна
    Склад чипсів грибних, який як основну сировину містить гриби їстівні та додатково містить лимонну кислоту та олію рослинну. A composition of mushroom chips comprises edible mushrooms as the basic raw material and is supplemented with citric acid and a vegetable oil.