Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
49 результатів
Результати пошуку
Документ Склад суміші для харчових концентратів швидкого приготування (Деклараційний патент на винахід № 60527)(2003) Ромашко, Олена Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Махинько, Людмила Василівна; Кобилінська, Олена ВалеріївнаВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва суміші швидкого приготування. Особливістю є використання квіткового пилку для підвищення харчової цінності. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of the fast preparation mixture. Peculiarity is using flower pollen for increase nutritional value.Документ Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 70009)(2004) Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кожура, Іван Михайлович; Терлецька, Віта Альбертівна; Ромашко, Олена ВасилівнаВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва начинки для сухих сніданків. Особливістю є використання квіткового пилку для підвищення харчової цінності. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of the filling for dry breakfasts. Peculiarity is using flower pollen for increase nutritional value.Документ Спосіб виробництва морозива на молочній основі з свіжими овочами і/або фруктами (Патент на корисну модель № 38882)(2009) Ковбаса, Володимир Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Згурський, Андрій ВолодимировичКорисна модель відноситься до молочної промисловості та може бути використана для виробництва молочних продуктів, зокрема морозива. Вона дає змогу максимально зберегти біологічно цінні складові рослинної сировини та зменшити собівартість готового продукту. The useful model relates to dairy industry and it can be used for production of the milk products namely ace cream. It allows preservation maximum of biologically valuable components of the plant raw and reduce the cost of the product.Документ Спосіб виробництва кисломолочного продукту (Деклараційний патент на винахід № 51464 А)(2002) Грек, Олена Вікторівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Українець, Анатолій Іванович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Красінська, Ольга ВячеславівнаКорисна модель відноситься до молочної промисловості та може бути використана для виробництва кисломолочного продукту. Особливістю є використання зернових екструдатів для підвищення біологічної цінності, ефективного використання молочної сироватки та подовження терміну зберігання. The useful model relates to dairy industry and it can be used for production of the sour-milk product. Peculiarity is using of extrudate cereals for increasing biological value, effective use of milk whey and increasing shelf life.Документ Спосіб отримання замороженої молочно-білкової маси (Патент на корисну модель № 44733)(2009) Ковбаса, Володимир Миколайович; Грек, Олена Вікторівна; Савченко, Олександр Аркадійович; Тимчук, Алла ВікторівнаКорисна модель відноситься до молочної промисловості та може бути використана для виробництва молочних продуктів, зокрема замороженої молочно-білкової маси. Вона дає змогу підвищити харчову цінність та зменшити енерговитрати та собівартість готового продукту. The useful model relates to dairy industry and it can be used for production of the milk products namely frozen milk-protein mass. It allows increase the nutritional value and reduce of energy consumption and cost of the product.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 39441)(2009) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій ВасильовичВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується пшоняна крупа.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 39440)(2009) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій ВасильовичВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується ячна крупа.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 39439)(2009) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій ВасильовичВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується рисова крупа.Документ Склад суміші для дитячого і дієтичного харчування (Деклараційний патент на винахід № 5218А)(2002) Ромашко, Олена Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кобилінська, Олена Валеріївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Махинько, Людмила ВасилівнаВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва суміші дитячого і дієтичного харчування, яка включає екструдовану гречану крупу, сіль та ячмінно-солодовий екстракт. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of the composition of mixture for child and dietary nutrition which includes extruded buckwheat, salt and barley-malt extract.Документ Склад начинки для сухих сніданків (Деклараційний патент на винахід № 6674)(2005) Махинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Ємельянова, Ніна ОлександрівнаВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний у виробництві начинки з підвищеною харчовою цінністю для сухих сніданків. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of stuffing with increased nutritional value for dry breakfast.