Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Склад функціональної композиційної суміші для розсолу (Патент на корисну модель № 88973)
    (2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Кундєєва, Галина Олексіївна; Повх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна Вікторівна
    Розроблено склад функціональної композиційної суміші для розсолу, що включає сіль кухонну, воду, який відрізняєтьсятим, що додатково містить багатофункціональну добавку «Комбі Шинка», смакоароматичну добавку «Смакоаром яловичина», «Протемікс 75». The composition of functional composite mixture of brine, including salt, water, which vidriznyayetsyatym, further comprising a multifunctional additive "Combi ham" flavor additive "Smakoarom beef", "Protemiks 75".
  • Ескіз
    Документ
    Склад функціональної композиційної суміші для розсолу (Патент на корисну модель № 87994)
    (2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Кундєєва, Галина Олексіївна; Наріжна, Поліна Вікторівна; Повх, Тетяна Михайлівна
    Розроблено склад функціональної композиційної суміші для розсолу, що включає сіль, воду, багатофункціональну добавку «Комбі Шинка», смако-ароматичну добавку «Смакоаром яловичина», «Протемікс 75», «Апроред». The composition of functional composite mixture of brine, including salt, water multifunction additive "Combi Ham" taste, aromatic additives "Smakoarom beef", "Protemiks 75", "Aprored."
  • Ескіз
    Документ
    Паштет делікатесний з м`яса оленя (Патент на корисну модель № 80724)
    (2013) Топчій, Оксана Анатоліївна; Кундєєва, Галина Олексіївна; Миніч, Руслан Миколайович
    Паштет делікатесний з м`яса оленя містить печінку яловичу, курятину, яйця, цибулю, моркву, масло та воду, м`ясо оленя бланшоване, білий хліб, крупу манну. Pate a delicacy from meat of deer contains a liver of beef, chicken, eggs, bow, carrot, butter and water, meat of deer blanshovane, wheat bread, groats manna.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення шинки з альбуміном (Патент на корисну модель 82891)
    (2013) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Кундєєва, Галина Олексіївна; Луцишина, Катерина Анатоліївна
    Розроблено композицію для виготовлення шинки з альбуміном, що містить яловичину, сіль, прянощі, нітрит натрію, пірофосфат або дифосфат, рослину білкову добавку, воду питну, яка відрізняється тим, що додатково містить ScanGel A-95 0,5-1% та Vepro70 Col P 1-3%. A composition for making ham with albumin containing beef, salt, spices, sodium nitrite, pyrophosphate or diphosphate, plant protein supplement drinking water, wherein further comprising ScanGel A-95 0.5-1% and Vepro70 Col P 1-3%.