Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Склад молочного киселю (патент на винахід № 122284)
    (2020) Грек, Олена Вікторівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Михалевич, Артур Петрович; Дворецький, Дмитро Петрович
    Склад молочного киселю, що містить молочну основу, крохмаль картопляний, при чому як наповнювач використовують пасту волоського горіха молочно-воскової стиглості.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва напою із сироватки молочної (Патент на корисну модель № 137500)
    (2019) Грек, Олена Вікторівна; Михалевич, Артур Петрович; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Тимчук, Алла Вікторівна
    Спосіб виробництва напою із сироватки молочної, що включає нагрівання неосвітленої молочної сироватки, внесення наповнювача, підсолоджувача, пастеризацію, охолодження, який відрізняється тим, що як наповнювач використовують пасту волоського горіха молочно-воскової стиглості у кількості 3,5-4,5 %, який вносять в охолоджену до температури 6-8 °C суміш, як підсолоджувач застосовують фруктозу у кількості 2-3 %, додатково перед пастеризацією вносять попередньо підготовлену сироватко-рослинну суміш, що складається з харчових волокон з високою водопоглинаючою здатністю (на рівні 12 г/г) у кількості 1,0-1,2 %, змішаних з частиною сироватки молочної у співвідношенні (1-1,2):24 з наступним набуханням протягом 15-20 хв за температури 35-40 °C. A method of producing a whey beverage, comprising heating unclarified whey, filler, sweetener, pasteurization, cooling, characterized in that the filler used is a walnut paste of milk-wax ripeness in the amount of 3.5-4.5%, which make in the cooled to a temperature of 6-8 ° C as a sweetener apply fructose in the amount of 2-3%, additionally before pasteurization make a pre-prepared whey-vegetable mixture consisting of dietary fiber with high water absorption capacity (at the level of 12 g / g ) in the amount of 1.0-1.2%, mixed with part of the whey in the ratio (1-1.2): 24, followed by swelling for 15-20 min at a temperature of 35-40 ° C.
  • Ескіз
    Документ
    Склад напою із сироватки молочної (Патент на корисну модель № 137502)
    (2019) Грек, Олена Вікторівна; Михалевич, Артур Петрович; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Тимчук, Алла Вікторівна
    Склад напою із сироватки молочної, що містить сироватку молочну, підсолоджувач, який відрізняється тим, що використовують фруктозу, додатково застосовують пасту волоського горіха молочно-воскової стиглості, а також вносять харчові волокна з високою водопоглинаючою здатністю (на рівні 12 г/г). The composition of the whey drink containing whey, sweetener, characterized in that it uses fructose, additionally use walnut paste of milk-wax ripeness, as well as make dietary fiber with high water absorption (at the level of 12 g / g)
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва сироваткового сиру (Патент на корисну модель № 137556)
    (2019) Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна
    Спосіб виробництва сироваткового сиру, що включає згущення, структуроутворення, перемішування та охолодження, фасування, витримку продукту, який відрізняється тим, що після згущення вводять вершки з масовою часткою жиру 33…35 % у кількості 20…25 % від загального об'єму сироватки, а після структуроутворення додають пажитник у кількості 2…3 %, який попередньо витримують протягом 15…17 хв у воді за температури 83…87 °C. A method of producing whey cheese, including thickening, structuring, mixing and cooling, packaging, aging of the product, characterized in that after thickening, cream with a mass fraction of fat 33… 35% in the amount of 20… 25% of the total volume of whey, and after structuring add fenugreek in the amount of 2… 3%, which is pre-soaked for 15… 17 min in water at a temperature of 83… 87 ° C ..
  • Ескіз
    Документ
    Склад молочного киселю (патент на корисну модель № 134358)
    (2019) Грек, Олена Вікторівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Михалевич, Артур Петрович; Дворецький, Дмитро Петрович
    Склад молочного киселю, що містить молочну основу, крохмаль картопляний, при чому як наповнювач використовують пасту волоського горіха молочно-воскової стиглості. The composition of the milk kissel containing the milk basis, potato starch, at which as a filler,were used a paste of walnut milk-wax ripeness.