Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва морозива ацидофільного збагаченкого (Патент на винахід № 127293)(2023) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Михалевич, Артур Петрович; Басс, Оксана Олександрівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Іващенко, Ольга МиколаївнаВинахід стосується способу виробництва морозива ацидофільного збагаченого, що включає підготовку суміші, заквашування та сквашування суміші до утворення молочно-білкового згустка до рН=4,10, охолодження, внесення стабілізатора з цукром, нагрівання та очищення, пастеризацію, охолодження до температури не вище 10 °C, доохолодження і дозрівання, фризерування, загартування, дозагартовування, зберігання, причому до молочної основи на етапі її підготовки додають попередньо підготовлену сироватково-білкову суміш, яку готують внесенням казеїнату натрію у кількості 0,75-1,0 %, концентрату сироваткових білків у кількості 1,0-1,5 % та ізоляту соєвих білків у кількості 1,0-1,5 % у частину сироватки молочної за співвідношення 1:(4-5) при температурі 40-45 °C та піддають набуханню протягом 20-30 хв.Документ Склад морозива (Патент на корисну модель № 143984)(2020) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бондар, Микола Васильович; Косіковський, Назар Васильович; Сіжко, Дмитро ОлеговичСклад морозива, який містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, цукор, стабілізаційну систему, воду питну, який відрізняється тим, що додатково містить спиртову настоянку журавлини або лимона, або м'яти з вмістом спирту 20 %.Документ Склад морозива (Патент на корисну модель № 143122)(2020) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бондар, Микола Васильович; Косіковський, Назар Васильович; Сіжко, Дмитро ОлеговичСклад морозива, що містить плодово-ягідний сік, цукор, стабілізаційну систему, воду питну, який відрізняється тим, що додатково містить спиртову настоянку журавлини або лимона, або м'яти з вмістом спирту 20 %.Документ Склад морозива (патент на винахід № 119210)(2019) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія ЯрославівнаСклад морозива, що містить плодово-ягідний сік, цукор, стабілізатор, воду питну, екстракти кориці, паприки і імбиру. Composition of ice cream containing fruit juice, sugar, stabilizer, drinking water, cinnamon extracts, paprika and ginger.Документ Склад морозива (патент на корисну модель № 130435)(2018) Грек, Олена Вікторівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Чубенко, Лариса МихайлівнаСклад морозива містить молочну основу та білковий компонент (білковий компонент включає білково-трав’яний напівфабрикат). The composition of the ice cream contains the milk base and the protein component (the protein component includes protein-herbal halffinished product).Документ Склад морозива (Патент на корисну модель № 89008)(2014) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Михайлюк, Ірина Юріївна; Хільок, Євген Едуардович; Стахурський, Олександр ВасильовичНаведено новий склад морозива, що містить молочний жир, сухий молочний залишок, фруктозу, стабілізатор, воду питну і додатково містить сорбіт. Shows the new composition of ice cream containing milk fat dry milk residue, fructose, stabilizer, drinking water and further comprises sorbitolДокумент Морозиво, збагачене соєю і чорницею (Патент на винахід № 104954)(2014) Грек, Олена Вікторівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Туркова, Тетяна Миколаївна; Туркова, Ганна МиколаївнаНаведено новий склад морозива, збагаченого соєю, що містить молочну основу та соевмісний білковий компонент і додатково пюре чорниці. Shows the new composition of the ice-enriched soy containing milk-based and soevmisnyy protein component and additionally blueberry puree.Документ Морозиво діабетичне «Сирок» (Патент на корисну модель № 9360)(2005) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Дорохович, Антонелла МиколаївнаМорозиво діабетичне «Сирок» містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, фруктозу, інтегровану стабілізаційну систему, питну воду та сир кисломолочний нежирний виготовлений сепараторним способом. Diabetic ice cream «Surok» contains milk fat, nonfat dry milk residue, fructose, integrated stabilization system, drinking water and low-fat cottage cheese is made Separator way.Документ Морозиво з фруктозою, збагачене соєю і чорницею (Патент на корисну модель № 80655)(2013) Грек, Олена Вікторівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Туркова, Тетяна Миколаївна; Туркова, Ганна МиколаївнаМорозиво з фруктозою, збагачене соєю і чорницею містить молочну основу, соєвмісний білковий компонент та пюре чорниці. Ice cream with fructose enriched soy and blueberries contain milk-based protein component soy-containing and mashed blueberries.Документ Морозиво-щербет з фруктозою «Барбариска» (Патент на корисну модель № 80630)(2013) Грек, Олена Вікторівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Туркова, Тетяна Миколаївна; Туркова, Ганна МиколаївнаМорозиво-щербет з фруктозою містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, фруктозу, стабілізатор, питну воду і пюре барбарису та груші. Ice cream sherbet with fructose containing milk fat, nonfat dry milk residue, fructose, stabilizer, drinking water and barberry puree and pear.