Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб збагачення вершкового масла (Патент на корисну модель № 15838)
    (2006) Рашевська, Тамара Олексіївна; Українець, Анатолій Іванович; Вашека, Оксана Миколаївна
    Дані досліджень показали, що внесення суспензії порошку із рослинної сировини, лецетину та сколотин в процесі гомогенізації дозволяє отримати продукт із лікувально-профілактичними властивостями, а також покращеної консистенції. These studies have shown that the introduction of a suspension of powder, lecithin and buttermilk in the process of homogenization provides a product with curative properties and improved consistency.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва вершкового масла з наповнювачем (Патент на винахід № 94478)
    (2011) Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна; Кресь, Наталія Вікторівна
    Дані досліджень показали, що внесення порошку квіткового пилку в процесі виробництва вершкового масла дозволяє отримати продукт покращеної консистенції з лікувально-профілактичними властивостями. These studies have shown that the introduction of powder pollen in the production of butter provides a product improved consistency with curative properties.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва вершкового масла (Патент на винахід № 6678)
    (2005) Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна
    Дані досліджень показали, що внесення суспензії порошку із рослинної сировини,інуліну та сколотин в процесі гомогенізації дозволяє отримати продукт із лікувально-профілактичними властиостями,а також покращеної консистенції. These studies have shown that the introduction of suspension of powdered plant material, inulin and buttermilk during homogenization provides a product with curative vlastyostyamy and improved consistency.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва вершкового масла (Патент на винахід № 8349)
    (2005) Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Тасенко, Євгенія Петрівна; Карпенко, Петро Олександрович
    Дані досліджень показали, що внесення еламіну та пектину в вершкове масло надає продукту йодуючі та радіопротекторні властивості і дозволяє отримати масло з гарними органолептичними властивостями. These studies have shown that elamin and pectin in butter provides provides a butter with good organoleptic properties.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва вершкового масла (Патент на винахід № 8350)
    (2005) Українець, Анатолій Іванович; Гулий, Іван Степанович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Тасенко, Євгенія Петрівна; Хомічак, Любомир Михайлович
    Дані досліджень показали, що внесення стевії разом з пектином та цикорієм в вершкове масло надає продукту діабетичні та радіопротекторні властивості і дозволяє отримати масло з гарними органолептичними властивостями. These studies have shown that introduction of stevia with pectin and chicory in butter provides diabetic and radioprotective properties and provides a butter with good organoleptic properties.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб збагачення вершкового масла (Патент на корисну модель № 12368)
    (2006) Українець, Анатолій Іванович; Снежкін, Юрій Федорович; Рашевська, Тамара Олексіївна
    Дані досліджень показали, що внесення розчину порошку з банану в процесі гомогенізації вершкового масла дозволяє отримати продукт із лікувально-профілактичними властивостями, а також покращеної консистенції. These studies have shown that the introduction of powder with a banana during homogenization butter provides a product with curative properties, and also improved consistency.