Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва морозива ацидофільного збагаченкого (Патент на винахід № 127293)(2023) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Михалевич, Артур Петрович; Басс, Оксана Олександрівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Іващенко, Ольга МиколаївнаВинахід стосується способу виробництва морозива ацидофільного збагаченого, що включає підготовку суміші, заквашування та сквашування суміші до утворення молочно-білкового згустка до рН=4,10, охолодження, внесення стабілізатора з цукром, нагрівання та очищення, пастеризацію, охолодження до температури не вище 10 °C, доохолодження і дозрівання, фризерування, загартування, дозагартовування, зберігання, причому до молочної основи на етапі її підготовки додають попередньо підготовлену сироватково-білкову суміш, яку готують внесенням казеїнату натрію у кількості 0,75-1,0 %, концентрату сироваткових білків у кількості 1,0-1,5 % та ізоляту соєвих білків у кількості 1,0-1,5 % у частину сироватки молочної за співвідношення 1:(4-5) при температурі 40-45 °C та піддають набуханню протягом 20-30 хв.Документ Склад морозива ( патент на винахід № 121694)(2020) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія ЯрославівнаВинахід належить до складу морозива, що містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, овочевий наповнювач, цукор, стабілізатор, воду питну, де як овочевий наповнювач містить пасту з буряка та броколі.Документ Морозиво з комбінованим складом сировини на кисломолочній основі (патент на винахід № 121724)(2020) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сапіга, Вікторія ЯрославівнаВинахід стосується складу морозива з комбінованим складом сировини на кисломолочній основі, який містить жировий компонент, сухе знежирене молоко, цукор, стабілізатор, закваску, концентрат сироваткових білків та воду питну, де як жировий компонент застосовується харчова емульсія на основі купажованої олії, як стабілізатор застосовується казеїнат натрію та казеїнат кальцію за співвідношення 1:1, як закваска використовується закваска, що складається з пробіотичних штамів молочнокислих та біфідобактерій Bifidobacterium longum, Lactococcus lactis subsp.diacetilactis, Streptococcus salivarius subsp. mhermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus.Документ Морозиво з комбінованим складом сировини на кисломолочній основі (патент на корисну модель № 138581)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сапіга, Вікторія ЯрославівнаСклад морозива з комбінованим складом сировини на кисломолочній основі містить жировий компонент, сухе знежирене молоко, цукор, стабілізатор, закваску та воду питну. Як жировий компонент застосовується харчова емульсія на основі купажованої олії, як стабілізатор застосовується казеїнат натрію та казеїнат кальцію за співвідношенням 1:1, як закваска використовується закваска, що складається з пробіотичних штамів молочнокислих та біфідобактерій Bifidobacterium longum, Lactococcus lactis subsp. diacetilactis, Streptococcus salivarius subsp. mhermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus, та додатково містить концентрат сироваткових білків.Документ Склад морозива (патент на винахід № 119210)(2019) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія ЯрославівнаСклад морозива, що містить плодово-ягідний сік, цукор, стабілізатор, воду питну, екстракти кориці, паприки і імбиру. Composition of ice cream containing fruit juice, sugar, stabilizer, drinking water, cinnamon extracts, paprika and ginger.Документ Склад морозива (патент на корисну модель № 129454)(2018) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія ЯрославівнаСклад морозива містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок та овочевий наповнювач (пасту з буряка та броколі). The composition of the ice cream contains milk fat, dry fat-free milk and vegetable filler (beet and broccoli paste).Документ Склад морозива (патент на корисну модель № 127906)(2018) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія ЯрославівнаСклад морозива містить плодово-ягідний сік, цукор, стабілізатор, воду питну. Додатково містить екстракти кориці, паприки і імбиру. The composition of ice cream contains fruit juice, sugar, stabilizer, drinking water. Additionally contains extracts of cinnamon, paprika and ginger.Документ Склад морозива (Патент на винахід № 115513)(2017) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Василенко, Ольга Володимирівна; Сапіга, Вікторія ЯрославівнаСклад морозива, що містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, цукор, стабілізатор, воду питну та екстракти мускатного горіха і імбиру. Ingredients of ice cream containing milk fat, dry fat-free milk balance, sugar, stabilizer, drinking water and nutmeg and ginger extracts.Документ Склад морозива (Патент на винахід № 115742)(2017) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Василенко, Ольга Володимирівна; Сапіга, Вікторія ЯрославівнаСклад морозива, що містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, цукор, стабілізатор, воду питну та екстракти кориці і паприки. Composition of ice cream containing milk fat, dry fat-free milk, sugar, stabilizer, drinking water and extracts of cinnamon and paprika.Документ Склад морозива (патент на корисну модель № 117308)(2017) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Василенко, Ольга Володимирівна; Сапіга, Вікторія ЯрославівнаСклад морозива, що містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, цукор, стабілізатор, воду питну та екстракти мускатного горіха і імбиру. Ingredients of ice cream containing milk fat, dry fat-free milk balance, sugar, stabilizer, drinking water and nutmeg and ginger extracts.