Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Морозиво діабетичне «Сирок» (Патент на корисну модель № 9360)(2005) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Дорохович, Антонелла МиколаївнаМорозиво діабетичне «Сирок» містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, фруктозу, інтегровану стабілізаційну систему, питну воду та сир кисломолочний нежирний виготовлений сепараторним способом. Diabetic ice cream «Surok» contains milk fat, nonfat dry milk residue, fructose, integrated stabilization system, drinking water and low-fat cottage cheese is made Separator way.Документ Морозиво збагачене соєю (Патент України на корисну модель № 65440)(2011) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Касьянова, Надія Олександрівна; Туркова, Тетяна Миколаївна; Туркова, Ганна МиколаївнаМорозиво збагачене соєю містить молочну основу та соєвмісний білковий компонент. Наведено перспективність використання сої у виробництві морозива. Ice-enriched soy milk contains basis and soyevmisnyy protein component. An perspectives of soya in the production of ice cream.Документ Морозиво збагачене діабетичне (Деклараційний патент на винахід № 70741А )(2004) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Дорохович, Антонелла МиколаївнаМорозиво збагачене діабетичне містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, фруктозу, інтегровану стабілізаційну систему, питну воду та концентрат плодово-ягідного соку. Ice cream enriched with diabetic contains milk fat, nonfat dry milk residue, fructose, integrated stabilization system, drinking water and concentrate of fruit juice.Документ Морозиво діабетичне «Сирок» (Деклараційний патент на корисну модель № 9362)(2005) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Дорохович, Антонелла МиколаївнаМорозиво діабетичне «Сирок» складається із молочної основи, яка в своєму складі містить сир кисломолочний знежирений отриманий сепараторним способом. Ice cream «Curd» is made with milk framework that incorporates low-fat cottage cheese has received Separator way.Документ Морозиво діабетичне особливе (Деклараційний патент на корисну модель № 9361)(2005) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаМорозиво діабетичне особливе містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, фруктозу, інтегровану стабілізаційну систему, питну воду та харчове волокно - фіброгам. Ice cream for diabetics particular contains milk fat, nonfat dry milk residue, fructose, integrated stabilization system, drinking water and food fiber - fibroham.Документ Морозиво антидіабетичне (Деклараційний патент на корисну модель № 17430)(2006) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Дорохович, Антонелла МиколаївнаМорозиво антидіабетичне містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, фруктозу, інтегровану стабілізаційну систему, питну воду та харчове волокно - фіброгам. Ice cream antidiabetic contains milk fat, nonfat dry milk residue, fructose, integrated stabilization system, drinking water and polysaccharide of plant origin - inulinДокумент Суха збагачена суміш для молочних коктейлів (Деклараційний патент на винахід №70675)(2004) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Гребельник, Оксана Петрівна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаСтворена суха суміш для молочних коктейлів, що містить суху молочну основу, фруктозу, сік, вітамінний премікс.Документ Спосіб виробництва згущеного молочного продукту (Патент на винахiд № 72762)(2005) Вітт, Федір Аскольдович; Ромоданова, Валентина Олександрівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Пухляк, Анастасія ГригорівнаСпосіб виробництва згущеного молочного продукту, який передбачає нормалізацію молочної основи, пастеризацію нормалізованої молочної основи, внесення в неї фруктозного сиропу, згущення суміші пастеризованої нормалізованої молочної основи з фруктозним сиропом, охолодження і розфасування продукту, який відрізняється тим, що фруктозний сироп змішують з пастеризованою нормалізованою молочною основою при масовому співвідношенні 1 : (5-8) відповідно, а згущення суміші пастеризованої нормалізованої молочної основи з фруктозним сиропом ведуть до концентрації сухих речовин 63-68 % у готовому продукті.