Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Пельмені “Сонячні’’ (Патент на винахід модель № 104378)(2014) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Маршалок, Тарас ВалерiйовичЗадачею створення пельменів “Сонячні’’, в яких до основної сировини вводиться овочева сировина, шкіра куряча та жиро-білкова емульсія, що забезпечує підвищення біологічної цінності пельменів і використовується при створенні нових харчових продуктів масового споживання. The task of creating ravioli "Sun'', which is introduced to the basic raw vegetable raw chicken skin and fat-protein emulsion that enhances the biological value of meat dumplings and used to create new food products of mass consumption.Документ Склад ковбасного виробу (Патент на корисну модель № 80717)(2013) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Дорофеєва, Ірина ОлександрівнаКовбасний виріб містить яловичину, свинину, меланж та додатково містить суху молочну сироватку. Sausage product contains beef, pork, egg, and additionally comprising a dry whey.Документ Пельмені «Сонячні» (Патент на корисну модель № 80714)(2013) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Маршалок, Тарас ВалерiйовичПельмені містять свинину, меланж, борошно, спеції та додатково моркву, буряк, білкову емульсію, соєвий текстурат. Dumplings contain pork, egg, flour, spices and extra carrots, beets, protein emulsion, soy texturate.Документ Варена ковбаса (Патент на корисну модель № 80713)(2013) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Коломієць, Роман АнатолійовичВарена ковбаса містить яловичину, свинину, суху сироватку, спеції та додатково містить білкову емульсію. Boiled sausages containing beef, pork, dry whey, spices, and additionally comprising a protein emulsion.Документ Варена ковбаса (Патент на корисну модель № 66091)(2011) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Годунко, Євген Васильович; Дунець, Марина СергіївнаРозроблено варену ковбасу, що містить м'ясо яловичини 1 сорту та свинину напівжирну, сухе молоко, білкову емульсію, кухонну сіль, цукор-пісок, перець чорний, перець духмяний, часник, яка відрізняється тим, що додатково вноситься білкову емульсію в кількості 10-25 %.Документ Ромштекс «Апетитний» (Патент на корисну модель № 66018)(2011) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Панченко, Оксана ОлексіївнаРозроблено ромштекс, який містить яловичину (котлетне м'ясо), свинину жирну, часник, перець чорний мелений, сіль, сухарі панірувальні та воду, який відрізняється тим, що додатково містить гідратоване рисове борошно в кількості 5-20%.Документ Пельмені «Дієтичні»(Патент на корисну модель № 56280)(2011) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Колеснікова, Олена Євгенівна; Дунець, Марина Сергіївна; Гордієнко, Інна СергіївнаРозроблено пельмені, які містять яловичину 1 сорту, свинину напівжирну, свинину жирну, меланж, цибулю ріпчасту свіжу, сіль кухонну, цукор-пісок, перець чорний мелений, борошно, які відрізняються тим, що додатково містять рис в кількості 0,63-1,82 % та жиро-білкову емульсію в кількості 1,26-3,78 %. Designed dumplings containing beef 1 grade, pork bold, pork fat, egg products, fresh onion, salt, sugar, black pepper, flour, which are characterized in that it additionally contains rice in quantity 0,63-1,82 % and lipid-protein emulsion in an amount of 1,26-3,78%.Документ Пельмені «Богатирські»(Патент на корисну модель № 55208)(2010) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Басиста, Марина Володимирівна; Дунець, Марина Сергіївна; Гордієнко, Інна СергіївнаРозроблено пельмені, що містять яловичину 1 сорту, свинину напівжирну, свинину жирну, меланж, цибулю ріпчасту свіжу, сіль кухонну, цукор-пісок, перець чорний мелений, борошно, які відрізняються тим, що додатково містять свіжі моркву 8,0-8,25 % та буряк 2,5-3,0 % та жиробілкову емульсію 3,25-3,75 %. Designed dumplings containing beef 1 grade, pork half-bolded, pork fat, egg products, fresh onion, salt, sugar, black pepper, flour, which are characterized in that it additionally contains fresh carrots 8,0-8,25% beets and 2.5-3.0% and lipid-protein emulsion 3,25-3,75%.Документ Пельмені «Соковиті»(Патент на корисну модель № 55131)(2010) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Романова, Оксана Олександрівна; Давидюк, Анна ІванівнаРозроблено пельмені, що містять яловичину 1 сорту, свинину напівжирну, свинину жирну, меланж, борошно, цибулю ріпчасту свіжу, кухонну сіль, цукор-пісок, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що додатково містять пшеничну клітковину 1,26-2,52% та жиро-білкову емульсію 2,52-5,04 %. Designed dumplings containing beef 1 grade, pork bold, pork fat, egg products, flour, onion fresh, table salt, sugar, black pepper, which are characterized in that it additionally contains wheat fiber 1,26-2,52% and fat-protein emulsion 2,52-5,04%.