Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення шинок (Патент на корисну модель № 81756)
    (2013) Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Рудакова, Анастасія Юріївна
    В основу корисної моделі поставлено задачу - розробки композиції для виготовлення шинок з використанням базиліку та кропу для вираженого смаку та аромату. Utility model is based on the task - design composition for the manufacture of hams using basil and dill for a pronounced taste and aroma.
  • Ескіз
    Документ
    Консерви других страв з овочевими добавками (Патент на корисну модель № 80727)
    (2013) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Іжевська, Діана Анатоліївна
    Консерви містять м’ясну сировину, спеції, олію, томатну пасту та додатково моркву, гарбуз, корінь селери. Preserve containing raw meat, spices, vegetable oil, tomato paste and additionally carrots, pumpkin, celery.
  • Ескіз
    Документ
    Біфштекс «Домашній» (Патент на корисну модель № 80725)
    (2013) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Фурсік, Оксана Петрівна
    Біфштекс містить яловичину, сало, спеції та додатково суху сироватку та індичу грудинку. Byfshteks contains beef, bacon, spices and additionally dry whey and turkey bacon.
  • Ескіз
    Документ
    Купати “Курячі” (Патент на корисну модель № 80722)
    (2013) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Мозоль, Юлія Василівна
    Купати містять м’ясо куряче, спеції, воду та додатково амарантове борошно. Fried sausages contain chicken meat, spices, water and additionally amaranth flour addition.
  • Ескіз
    Документ
    Біфштекс «Студентський» (Патент України на корисну модель № 55077)
    (2010) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Бондарук, Наталія Ростиславівна; Полешко, Юлія Сергіївна
    Розроблено біфштекс, який містить яловичину (котлетне м'ясо), сало, перець чорний мелений, молоко або воду, сіль та інші компоненти, який відрізняється тим, що додатково містить гречане борошно в кількості 6-10%. Designed beefsteak that contains beef (meat cutlet), bacon, black pepper, milk or water, salt and other components, wherein further comprising buckwheat flour in an amount 6-10%.