Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Композиція для виготовлення шинок (Патент на корисну модель № 81756)(2013) Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Рудакова, Анастасія ЮріївнаВ основу корисної моделі поставлено задачу - розробки композиції для виготовлення шинок з використанням базиліку та кропу для вираженого смаку та аромату. Utility model is based on the task - design composition for the manufacture of hams using basil and dill for a pronounced taste and aroma.Документ Консерви других страв з овочевими добавками (Патент на корисну модель № 80727)(2013) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Іжевська, Діана АнатоліївнаКонсерви містять м’ясну сировину, спеції, олію, томатну пасту та додатково моркву, гарбуз, корінь селери. Preserve containing raw meat, spices, vegetable oil, tomato paste and additionally carrots, pumpkin, celery.Документ Біфштекс «Домашній» (Патент на корисну модель № 80725)(2013) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Фурсік, Оксана ПетрівнаБіфштекс містить яловичину, сало, спеції та додатково суху сироватку та індичу грудинку. Byfshteks contains beef, bacon, spices and additionally dry whey and turkey bacon.Документ Купати “Курячі” (Патент на корисну модель № 80722)(2013) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Мозоль, Юлія ВасилівнаКупати містять м’ясо куряче, спеції, воду та додатково амарантове борошно. Fried sausages contain chicken meat, spices, water and additionally amaranth flour addition.Документ Біфштекс «Студентський» (Патент України на корисну модель № 55077)(2010) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Бондарук, Наталія Ростиславівна; Полешко, Юлія СергіївнаРозроблено біфштекс, який містить яловичину (котлетне м'ясо), сало, перець чорний мелений, молоко або воду, сіль та інші компоненти, який відрізняється тим, що додатково містить гречане борошно в кількості 6-10%. Designed beefsteak that contains beef (meat cutlet), bacon, black pepper, milk or water, salt and other components, wherein further comprising buckwheat flour in an amount 6-10%.