Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
21 результатів
Результати пошуку
Документ Клей для этикеток КСК-1 (Патент Российской Федерации №2022992)(1994) Кравчук, Зоя Дмитриевна; Смоловик, Жанна Ивановна; Савченко, Николай Яковлевич; Олийник, Светлана Ивановна; Резвина, Лариса Николаевна; Опанасюк, Татьяна Ивановна; Трисунова, Татьяна НиколаевнаКлей, включает карбамидоформальдегидную смолу, декстрин и азотсодержащую добавку. В качестве азотсодержащей добавки содержит мочевину или аммиак водный и дополнительно препарат ГПА - на основе полиакриламида, аэросила и воды. The glue contains amino-formaldehyde resin, dextrin, nitrogen-containing additive. As a nitrogen-containing additive contains urea or aquatic ammonia and additionally – the preparation GPA – on the basis of polyacrylamide, aerosil, and water.Документ Пюре плодоовочеве (Патент України № 17045)(1997) Кисла, Любов Василівна; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Береза, Григорій Юхимович; Кульчицька, Валентина ПавлівнаПюре включає пюре з кавбуза, абрикосове пюре, інвертний цукровий сироп, витяжку з кореня солодки та лимонну кислоту. Puree contains Kavbuz puree, puree of plums , liquorice root extract, invert sugar syrup and citric acid.Документ Пюре плодоовощное (Патент Украины № 17043)(1997) Бандуренко, Галина Михайловна; Кислая, Любовь Васильевна; Мудрак, Татьяна Емельяновна; Кульчицкая, Валентина Павловна; Лаврушенко, Людмила ФедоровнаПюре включает пюре из кавбуза, яблочное пюре, инвертный сахарный сироп и лимонную кислоту. Пюре включає пюре з кавбуза, яблучне пюре, інвертний цукровий сироп, лимонну кислоту. Puree contains Kavbuz puree, puree of apples , invert sugar syrup and citric acid.Документ Пюре плодоовощное (Патент Украины № 17038)(1997) Бандуренко, Галина Михайловна; Кислая, Любовь Васильевна; Мудрак, Татьяна Емельяновна; Карповец, Петр МакаровичПюре плодоовощное содержит пюре овощное, а также инвертный сахарный сироп и лимонную кислоту. В качестве овощного пюре используют пюре из кавбуза и пюре из моркови. Fruit and vegetable puree contains vegetable puree, invert sugar syrup and citric acid. Kavbuz puree and carrot puree are used as vegetable pureeДокумент Пюре плодоовощное (Патент Украины № 17041)(1997) Бандуренко, Галина Михайловна; Кислая, Любовь Васильевна; Мудрак, Татьяна Емельяновна; Береза, Григорий Ефимович; Лаврушенко, Людмила ФедоровнаПюре включает пюре из кавбуза, абрикосовое пюре, вытяжку из корня солодки, инвертный сахарный сироп и лимонную кислоту. Пюре включает пюре из кавбуза, абрикосовое пюре, инвертный сахарный сироп, вытяжку из корня солодки и лимонную кислоту. Puree contains Kavbuz puree, puree of apricots , liquorice root extract, invert sugar syrup and citric acid.Документ Соус овощной (Патент України № 14616)(1997) Бандуренко, Галина Михайловна; Кислая, Любовь Васильевна; Мудрак, Татьяна ЕмельяновнаСоус овощной включает овощное пюре, соль, семя кориандра, семя укропа и перец горький красный. В качестве овощного пюре он содержит пюре из ревеня, а также сахар. A vegetable sauce contains vegetable puree, salt, coriander seed, dill seed and red hot pepper. As a vegetable puree it contains puree from rhubarb and sugar also.Документ Спосіб очистки високо-концентрованого водно-спиртового розчину (Патент на винахід № 24780 А)(1998) Ковальчук, Володимир Петрович; Кравчук, Зоя Дмитрівна; Олійник, Світлана Іванівна; Гладких, Володимир Георгійович; Резвіна, Лариса Миколаївна; Опанасюк, Тетяна ІванівнаСпосіб очистки висококонцентрованого водно-спиртового розчину, що передбачає очистку активованим вугіллям і фільтрацію через пісочний матеріал, який відрізняється тим, що очистку розчину проводять кісточковим активованим вугіллям з загальним питомим об'ємом пор 0,3-1,5 см3/г і дисперсністю робочої фракції 0,5-5 мм при об'ємній витраті 30-60 дал/год і 80-100 дал/год висококонцентрованого водно-спиртового розчину з об'ємною часткою спирту більше і менше 80% відповідно. Технічний результат, який виникає від реалізації способу, виявляється в зниженні шкідливих домішок за рахунок підсилення сорбційних та зменшення каталітичних процесів, які властиві кісточковому активованому вугіллю. Method for the purification of highly concentrated aqueous-alcoholic solution, which method provides purification with activated carbon and filtration through sand material, at that purification of solution is performed with stone activated carbon with total specific volume of pores of 0,3 – 1,5 cm3/g and dispersity of working fraction of 0,5 - 5 mm at volume consumption of 30 - 60 dal/hour and 80 - 100 dal/hour of highly concentrated aqueous-alcoholic solution with volume part of alcohol more or less 80 % respectively. The technical result of the method of reduction of harmful impurities due to the strengthening of sorption and catalytic reduction processes inherent stone activated carbon.Документ Спосіб одержання пророщеного гороху (Патент на винахід № 2499)(1994) Хіврич, Борис Іванович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Чернишов, Сергій Олексійович1 . Спосіб виробництва пророщеного гороху, що включає очищення і сортування зернової маси, мийку з відведенням сплаву, дезінфекцію в розчині дезинфектора, замочування зернової маси у воді з продувкою повітрям, пророщування зерна з продувкою повітрям і зрошенням водою, сушку пророщеного зерна, відділення паростків з отриманням солоду, який відрізняється тим, що мийку з відведенням сплаву проводять розчином дезинфектора, одночасно з дезінфекцією, протягом 10-60 хв, при цьому в якості розчину дезинфектора використовують насичений розчин кухонної солі, замочують зернову масу протягом 22-38 годин до досягнення її вологості 56-60 %, причому в інтервалі вологості 28-45 % замочування проводять при нерухомому шарі зернової маси, пророщують зерно в нерухомому шарі протягом 48-100 год, після сушки зерно додатково лущаться для відділення оболонок, а отриманий солод піддають отлежки. 2 . Спосіб за п.1, що відрізняється тим, що з відведеного сплаву виділяють розчин дезинфектора і повторно використовують при митті для відведення сплаву. 3 . Спосіб по.п.1, про т л і ч а ю щ и й с я тим, що пророщують зерно при температурі 14-20 ° С в нерухомому шарі товщиною 400-1000 мм, при цьому зрошення водою проводять таким чином, що вологість пророщеного зерна становить 55-58 %. 4 . Спосіб за п.1, що відрізняється тим , що сушать пророщене зерно до вологості 5-10%. 1. A method of production of germinated pea , including cleaning and sorting of grain mass sink diverting alloy disinfect disinfectant solution , soaking the grain mass in water to pro ¬ purge air, sprouting grain with air blowing and irrigation water, drying the germinated grain , office germs to give malt , characterized in that the diverting unit is carried alloy disinfectant solution , simultaneously with disinfection , for 10-60 minutes , while in use as a disinfectant solution saturated solution of common salt, the grain is soaked in those mass - chenie 22-38 hours until its moisture content 56-60 % and in the range of 28-45 % moisture soaking is carried out at a fixed layer of the grain mass , sprouted grain in a fixed bed during 48-100 hours after further drying hulled grain separation membranes, and the resulting malt was subjected to binning .Документ Установка для отримання спирту ректифікованого високоякісного (Патент на винахід № 36318 А)(1999) Гулий, Іван Степанович; Циганков, Петро Семенович; Шиян, Петро Леонідович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Артюхов, Володимир Якович; Бальоха, Іван Дмитрович; Сизько, Валерій БорисовичВинахід відноситься до спиртової промисловості і представляє собою установку для вилучення етилового спирту шляхом нового зв,язку елементів установки для підвищення якості та збільшення виходу основного продукту, забезпечення умов ефективного концентрування домішок.Документ Штамм дрожжей Saccharomyces cerevisia, используемый для сбраживания квасного сусла при производстве кваса (Патент на изобретение № 3074)(1999) Якиревич, Лидия Михайловна; Прибыльский, Виталий Леонидович; Цед, Елена Алексеевна; Косминский, Геннадий ИвановичШтамм дрожжей Saccharomyces cerevisia КМ-94 БИМ У-190 Д КНМИМ АНБ, который используется для сбраживания квасного сусла при производстве кваса.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »