Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Шинка «Дієтична» (Патент на корисну модель № 94562)
    (2014) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Федурко, Іннa Андрiївна; Штик, Ірина Іванівна
    Шинка, що мiстить баранину, сiль, цукор, нiтрит натрiю, перець духмяний або чорний мелений, часник свiжий, суміш для ін’єктування, воду питну, яка вiдрiзняється тим, що додатково містить м'ясо лося.
  • Ескіз
    Документ
    Шинка «Оригінальна» (Патент на корисну модель № 91945)
    (2014) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Федурко, Іннa Андрiївна; Штик, Ірина Іванівна
    Шинка, що містить телятину, сіль, цукор, нітрит натрію, перець духмяний або чорний мелений, часник свіжий, суміш для ін’єктування, воду питну та додатково містить оленину.
  • Ескіз
    Документ
    Шинка з оленини (Патент на корисну модель № 83978)
    (2013) Пешук, Людмила Василівна; Штик, Ірина Іванівна; Клишко, Марина Леонідівна; Вакулюк, Тетяна Сергіївна
    Основним завданням корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення шинки, в якій змінюється склад компонентів. Поставлена задача вирішується тим, що шинка з оленини, яка містить яловичину, перець чорний мелений, сіль, нітрит натрію та воду, згідно корисної моделі додатково містить оленину, суміш трав (орегано, базиліку, майорану), імбир, суміш для ін’єктування.
  • Ескіз
    Документ
    Шинка варена з м'ясом оленя (Патент на корисну модель № 83975)
    (2013) Пешук, Людмила Василівна; Штик, Ірина Іванівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Рогова, Катерина Іванівна
    Основа корисної моделі полягає у створенні нової композиції для виготовлення шинок шляхом зміни складу компонентів і співвідношення між ними , отримати продукт з підвищеними органолептичними властивостями та досягнути його збалансованості за амінокислотним складом.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення шинок (Патент на корисну модель № 82760)
    (2013) Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Отрішко, Анастасія Андріївна
    В основу корисної моделі поставлено задачу - розробки композиції для виготовлення шинок з використанням часнику та мускатного горіха для отримання більш вираженого смаку та аромату. Utility model is based on the task - design composition for the manufacture of hams using garlic and nutmeg for a more pronounced flavor and aroma.