Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 68
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва морозива ацидофільного збагаченкого (Патент на винахід № 127293)
    (2023) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Михалевич, Артур Петрович; Басс, Оксана Олександрівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Іващенко, Ольга Миколаївна
    Винахід стосується способу виробництва морозива ацидофільного збагаченого, що включає підготовку суміші, заквашування та сквашування суміші до утворення молочно-білкового згустка до рН=4,10, охолодження, внесення стабілізатора з цукром, нагрівання та очищення, пастеризацію, охолодження до температури не вище 10 °C, доохолодження і дозрівання, фризерування, загартування, дозагартовування, зберігання, причому до молочної основи на етапі її підготовки додають попередньо підготовлену сироватково-білкову суміш, яку готують внесенням казеїнату натрію у кількості 0,75-1,0 %, концентрату сироваткових білків у кількості 1,0-1,5 % та ізоляту соєвих білків у кількості 1,0-1,5 % у частину сироватки молочної за співвідношення 1:(4-5) при температурі 40-45 °C та піддають набуханню протягом 20-30 хв.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива (Патент на корисну модель № 143984)
    (2020) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бондар, Микола Васильович; Косіковський, Назар Васильович; Сіжко, Дмитро Олегович
    Склад морозива, який містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, цукор, стабілізаційну систему, воду питну, який відрізняється тим, що додатково містить спиртову настоянку журавлини або лимона, або м'яти з вмістом спирту 20 %.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива (Патент на корисну модель № 143122)
    (2020) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бондар, Микола Васильович; Косіковський, Назар Васильович; Сіжко, Дмитро Олегович
    Склад морозива, що містить плодово-ягідний сік, цукор, стабілізаційну систему, воду питну, який відрізняється тим, що додатково містить спиртову настоянку журавлини або лимона, або м'яти з вмістом спирту 20 %.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива ( патент на винахід № 121694)
    (2020) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна
    Винахід належить до складу морозива, що містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, овочевий наповнювач, цукор, стабілізатор, воду питну, де як овочевий наповнювач містить пасту з буряка та броколі.
  • Ескіз
    Документ
    Морозиво з комбінованим складом сировини на кисломолочній основі (патент на винахід № 121724)
    (2020) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сапіга, Вікторія Ярославівна
    Винахід стосується складу морозива з комбінованим складом сировини на кисломолочній основі, який містить жировий компонент, сухе знежирене молоко, цукор, стабілізатор, закваску, концентрат сироваткових білків та воду питну, де як жировий компонент застосовується харчова емульсія на основі купажованої олії, як стабілізатор застосовується казеїнат натрію та казеїнат кальцію за співвідношення 1:1, як закваска використовується закваска, що складається з пробіотичних штамів молочнокислих та біфідобактерій Bifidobacterium longum, Lactococcus lactis subsp.diacetilactis, Streptococcus salivarius subsp. mhermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus.
  • Ескіз
    Документ
    Морозиво з комбінованим складом сировини на кисломолочній основі (патент на корисну модель № 138581)
    (2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сапіга, Вікторія Ярославівна
    Склад морозива з комбінованим складом сировини на кисломолочній основі містить жировий компонент, сухе знежирене молоко, цукор, стабілізатор, закваску та воду питну. Як жировий компонент застосовується харчова емульсія на основі купажованої олії, як стабілізатор застосовується казеїнат натрію та казеїнат кальцію за співвідношенням 1:1, як закваска використовується закваска, що складається з пробіотичних штамів молочнокислих та біфідобактерій Bifidobacterium longum, Lactococcus lactis subsp. diacetilactis, Streptococcus salivarius subsp. mhermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus, та додатково містить концентрат сироваткових білків.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива (патент на винахід № 119210)
    (2019) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна
    Склад морозива, що містить плодово-ягідний сік, цукор, стабілізатор, воду питну, екстракти кориці, паприки і імбиру. Composition of ice cream containing fruit juice, sugar, stabilizer, drinking water, cinnamon extracts, paprika and ginger.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива комбінованого складу (патент на корисну модель № 131046)
    (2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна
    Склад морозива комбінованого складу, який містить харчові емульсії, сухе знежирене молоко, фруктозу, казеїнат натрію та воду питну. Composition of ice cream combined with food emulsions, skimmed milk powder, fructose, sodium caseinate and water.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива (патент на корисну модель № 130435)
    (2018) Грек, Олена Вікторівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Чубенко, Лариса Михайлівна
    Склад морозива містить молочну основу та білковий компонент (білковий компонент включає білково-трав’яний напівфабрикат). The composition of the ice cream contains the milk base and the protein component (the protein component includes protein-herbal halffinished product).
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива (патент на корисну модель № 129454)
    (2018) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна
    Склад морозива містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок та овочевий наповнювач (пасту з буряка та броколі). The composition of the ice cream contains milk fat, dry fat-free milk and vegetable filler (beet and broccoli paste).