Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
46 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва морозива ацидофільного збагаченкого (Патент на винахід № 127293)(2023) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Михалевич, Артур Петрович; Басс, Оксана Олександрівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Іващенко, Ольга МиколаївнаВинахід стосується способу виробництва морозива ацидофільного збагаченого, що включає підготовку суміші, заквашування та сквашування суміші до утворення молочно-білкового згустка до рН=4,10, охолодження, внесення стабілізатора з цукром, нагрівання та очищення, пастеризацію, охолодження до температури не вище 10 °C, доохолодження і дозрівання, фризерування, загартування, дозагартовування, зберігання, причому до молочної основи на етапі її підготовки додають попередньо підготовлену сироватково-білкову суміш, яку готують внесенням казеїнату натрію у кількості 0,75-1,0 %, концентрату сироваткових білків у кількості 1,0-1,5 % та ізоляту соєвих білків у кількості 1,0-1,5 % у частину сироватки молочної за співвідношення 1:(4-5) при температурі 40-45 °C та піддають набуханню протягом 20-30 хв.Документ Склад морозива (Патент на корисну модель № 143984)(2020) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бондар, Микола Васильович; Косіковський, Назар Васильович; Сіжко, Дмитро ОлеговичСклад морозива, який містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, цукор, стабілізаційну систему, воду питну, який відрізняється тим, що додатково містить спиртову настоянку журавлини або лимона, або м'яти з вмістом спирту 20 %.Документ Склад морозива (Патент на корисну модель № 143122)(2020) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бондар, Микола Васильович; Косіковський, Назар Васильович; Сіжко, Дмитро ОлеговичСклад морозива, що містить плодово-ягідний сік, цукор, стабілізаційну систему, воду питну, який відрізняється тим, що додатково містить спиртову настоянку журавлини або лимона, або м'яти з вмістом спирту 20 %.Документ Склад морозива (патент на винахід № 119210)(2019) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія ЯрославівнаСклад морозива, що містить плодово-ягідний сік, цукор, стабілізатор, воду питну, екстракти кориці, паприки і імбиру. Composition of ice cream containing fruit juice, sugar, stabilizer, drinking water, cinnamon extracts, paprika and ginger.Документ Склад морозива комбінованого складу (патент на корисну модель № 131046)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаСклад морозива комбінованого складу, який містить харчові емульсії, сухе знежирене молоко, фруктозу, казеїнат натрію та воду питну. Composition of ice cream combined with food emulsions, skimmed milk powder, fructose, sodium caseinate and water.Документ Склад морозива (патент на корисну модель № 130435)(2018) Грек, Олена Вікторівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Чубенко, Лариса МихайлівнаСклад морозива містить молочну основу та білковий компонент (білковий компонент включає білково-трав’яний напівфабрикат). The composition of the ice cream contains the milk base and the protein component (the protein component includes protein-herbal halffinished product).Документ Склад морозива молочно-пшеничного з ксилітом (Патент на винахід № 111637)(2016) Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаСклад морозива молочно-пшеничного з ксилітом містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та / або рослинний жир, зародки пшениці, цукор, воду, ксиліт. The composition of ice cream milk-white with xylitol containing fat dry milk residue milk and / or vegetable fat, wheat germ, sugar, water, xylitol.Документ Склад морозива ароматичного (Патент на корисну модель № 106867)(2016) Поліщук, Галина Євгеніївна; Басс, Оксана Олександрівна; Омельчук, Юлія ВікторівнаСклад морозива ароматичного містить глюкозно-фруктозний сироп, стабілізатор, смако-ароматичні компоненти, воду. Додатково містить патоку карамельну. The composition of aromatic cream containing glucose-fructose syrup, stabilizer, taste, aromatic components, water. Additionally contains caramel syrup.Документ Склад морозива молочно-виноградного (Патент на корисну модель № 94896)(2014) Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Кушнір, Таїсія ВолодимирівнаСклад морозива молочно-виноградного містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та / або рослинний жир, цукор, стабілізаційну систему Сгетосіап БЕ 406, воду, додатково містить вичавки з темних сортів винограду. Composition grape ice cream milk-containing fat dry milk residue milk and / or vegetable fat, sugar, and stabilization system Shetosiap BE 406, water, additionally containing pomace from dark grapes.Документ Склад морозива плодово-ягідного (Патент на корисну модель № 106866)(2016) Поліщук, Галина Євгеніївна; Басс, Оксана Олександрівна; Омельчук, Юлія ВікторівнаСклад морозива плодово-ягідного містить пюре плодово-ягідне, підсолоджуючий компонент, стабілізатор та воду. Як підсолоджуючий компонент містить глюкозно-фруктозний сироп та патоку карамельну. The composition of the ice cream contains a fruit puree fruit and berry, sweetener component, a stabilizer and water. As the sweetening component contains fructose syrup and caramel syrup.